Boss Merhabalar kızlar ☺️ 39. Haftaya başladık ama kızımın hala gelmeye niyeti yok🤦🏻♀️ Nişan geldi ama açılma sancı hiç bir şey yok🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Sizde durumlar nasıl? Ben çok sabırsızlanıyorum artık🤦🏻♀️
hellotuuba Boss bende yarın tam 40.haftama giriyorum cuma günü son kontrolüm var, bugün sabahta nişanım geldi , bekliyorum öylece sancı falan bişey yok 🤷🏻♀️ Çok inatçı çıktılar çoook😍 hayırlısıyla gelsinler 😊
Szeys Boss Herkesin dersi başka valla. Benimki de daha 32 haftalık ama çok aşağıdaymış ben de gelmesin diye dua ediyorum. Siz gelsin istiyosunuz ben gelmesin istiyorum🤣 inşallah sizinkiler sağlıkla gelir benimki de bekler ocak ayını tamamlar🤣
Dbg 39+3 oldum ben de geçen hafta 2cm acıklık ve sancı vardı düzensiz hala bekliyorum nişan da gelmedi🤷♀️ Ama koyu akıntı var o normal mi acaba. Napsam bilemedim doğsun artık 😢
Boss Dbg bende bir an önce doğması ı bekliyorum ama gelmiyor😔 sezeryanı düşünmeye başladım sabırsızlıkla🤦🏻♀️
Dbg Boss bana 40+1de görüşelim doğmazsa dedi suni planlıcak önce 😢😢 ama kalmasın nolur artık ya ben eşim benim doğuda görevli acıklık ve sancı olunca geldi izni kısıtlı dogsa da görse biraz bari
Zeynep06 Szeys amin inşaAllah 31+3 le aynı sıkıntı bende de var Allahım zamanında gelsinler inşaAllah. Ama baktığında Herkes kendi bulunduğu duruma göre haklı
Boss Ecc peçetede kahverengi içinde hafif kanlar olan bir akıntı ve tuvalettede daha kırmızı bir akı tı vardı şekilde☺️
Szeys Zeynep06 Tabiki. Biz gelişimi açısından beklesin diyoruz onlar da her şey tamam diye kurtulmak istiyolar😊 haklı tabiki herkes
FlkNaz Bende aynı çoktan kucağıma almam gerekirken hala bekliyorum ne bir ses var ne Seda ne açılmam var ne sancım 🤦🏽♀️ Ocak bebekleri çok nazlı çıktı biri doğursa da yol açılsa 😂
ipekveannesi Boss 38+3 olduk hala tık yok 😒 cuma kontrolüm var bakalım bizim nazlı kız napıyo gelmeye niyeti yok mu 😅
Sinefe Boss bizde 40+2 olduk.ne sanci var,ne acilma,ne nişan geldi.Kontrolde her seyi normal cikti bekliyoruz bakalim ne zaman gelicek🤗
kayrahazalayaz Boss bende 35+2 Çok sancım var 2 günde 1 nst çekiliyor doktorum 10 gün daha beklese sıkıntı olmaz dedi