Ecmelbeyza Merveeekizceli evet Ya 🙄her gün denedik olmadı bu ay 10-12-14 şeklinde denedik bakalım tutar mı ki . Kasık ağrım Yok hiç hala 😔
Ecmelbeyza Merveeekizceli çatlatma günü boş kaldı 🙄koyu gördüğüm gün 10.gündü çatlatmasan sonra 12.güne denk geliyordu sırf bi gün boş kalsın diye çatlatma günü gitti 🤦🏻♀️
Ecmelbeyza Merveeekizceli adetten 1 hafta önce başladı o zaman benim eğer olduysa Pazartesi adete 1 hafta kalmış oluyor o zamana başlarsa şüpheleniyim o zaman 🤭🥰
Ecmelbeyza @sinber bak yukarda yorum yazan arkadaş bizim gibi çatlamayı atlamış bak tutmuş ne güzel burayı okudun mu 😎
Ecmelbeyza @sinber benim arkadaşımın da öyle oldu kız çatlamayı bıraktı meğer tutmuş onun ben heeeeer gün bi tık bile boşluk bırakmadım ama olmadı
Ecmelbeyza Echche sizdeki göğüs ağrısı ne zaman başladı adete kaç kala ben de hiç belirti Yok şuan 🤦🏻♀️🙄
Echche Ecmelbeyza adet günüme 1 hafta kala falan hissediyordum. Yaklaştıkça iyice arttı dayanamaz hale geldi. Ama herkeste farklıdır bence belki bendeki belirti sizde olmaz takılmayın belirtilere. Kafana takmadığın anda hamile kalıyorsun. Belirtileri de düşünme onu düşünmekte stres yapıyor
Suna_01 2cocukluhayatadogru allah anali babalı büyütsün inşallah canım sağlıkla alirsin kucağına tahmini dogumun nezaman
Suna_01 2cocukluhayatadogru merakımı hoş gör canım son adet tarihlerimiz aynı olduğu için sordum cinsiyeti ne inşallah
Echche Ecmelbeyza endişelenme hayırlısıyla olur bebeğin stres ettikçe olmaz. Bide adetim bittikten 4 5 gün sonra sağ kasık tarafımda batma gibi bişey oldu sızladı bi anda. Bebek sağ tarafımda oluşmuş mesela
Tgbanne Ecmelbeyza bazılarında olmuyormuş canım belirti , canım kasık agrım 1 gün sürdü , acaip agrıdı yatamıyodum agrıdan , yürümeme engel olmuyor ama agrı oluyor