Ecmelbeyza
Kaç günde regl olursun : 28
Son regl tarihin : 17 Eylül
Reglin kaç gün sürdü : 6
Ovulasyon testini kaçıncı gün
kullanmaya başladın : ben test kullanmadım sadece uygulamam vardı regl olcağım tarihi gösteren orda yumurtlama günlerim yazıyor du
Ovu testinde ikinci koyu çizgiyi
kaçıncı gün gördün : kullanmadım
Kaçıncı günleri değerlendirdin : uygulamaya göre adet bittikten sonra (yani 17 Eylül-22 Eylüladet bitimi)
27 eylül-4 Ekim arası orta hamile kalma şansım vardı. 2 Ekim tam yumurtlama günümdü
Gebeliğini ovulasyondan
kaç gün sonra öğrendin : adet zamanım bitti bilerek bekledim. 16 ekimdi ilk günü olmadım 20 Ekim’de test yaptım
Beklenen regl tarihin : 16 Ekim
Erken gebelik belirtilerin nelerdi? Aşırı uykuya eğilimim oldu 7/24 uyumak istiyordum gaz şikayetm oldu sık tuvalete gitme durumum oldu çişim geliyordu aşırı İştah açılması oldu. Elma aşermiştim hep ondan yedim. Bulaşık makinesinin içindeki parfüm ve bulaşık kokusundan tiksinmiştim nefes almadan açıyordum kapağını. veee çok göğüs hassasiyeti yaşadım. Minicik dokunsam bile çok acıyordu. İlk ergenlik zamanlarında göğüsler acır dokunamazsın üzerine yatamazsın ya aynı o fena acıyı hissettim. Hiç dokunamamıştım
.
kafanıza takmayın stres yapmayın bu konuyu. Olsun diye uğraşıp beklediğim aylarda olmadı. Hiç düşünmediğim amaaan olursa olsun artık napayım acelesi yok dediğim ayda hamile kaldım. Hiç hamile kalır mıyım acaba bu ay diye bile düşünmemiştim