Happymamizmir 25.haftasayım Doktoruma ısınamadım, sıcak kanlı cana yakın hastanaya detaylıca herşeyi anlatan tücrebeli başarılı güvenilir bir doktor arıyorumm☺️
zntrkn Happymamizmir ben ali irfan güzelin muayenehanesine gidiyorum istediğim özel hastanede de doğum yapıcam 🥰kendisi çok başarılı ve sempatik biri 🥰 her konuda da bilgilendiriyor. Saat kaç olursa olsun cevap veriyor 😊
nagolinda Happymamizmir ben prof dr ali baloğluna gidiyorum. Çok güvenilir ve çok bilgili bir hekim. Aldancakta Yazahanesi var
Happymamizmir Sldlf bende volkan emirdara gidiyorum ama memnun değilim bir çok kişi tavsiye etti ama soğuktu en son muayanesinde ve ilgisizdir
ecem_altin Özel hastane arıyorsanız Konak’ta Özel Hayat Hastanesi var. Kesinlikle tavsiye edeceğim Opr. Dr. Fatih Tuncel 👍🏼 Gerçekten ilgisi ve donanımı çok iyi. Hastanenin ultrason cihazları da çok net. Bir kaç farklı ult.cihazına girdim en net oranınkiydi.
Gulinal Bornova da Hüseyin Ceyberi ye gidiyorum bende canım çok sevecen aşırı bilgili doğal doğum için savaşan bi doktor zorunlu olmadıkça sezeryan istemiyor çok ilgili bi doktor tavsiye ederim.
Sldlf Happymamizmir ben Zekeriya beyde doğum yaptım 4 yıl oldu. Gerçekten ilgili ve bayanı hazırlayan sıkıntılarını dikkate alan bir doktor 😇 şimdi tekrar hamileyim. Ve İzmir’de değilim. Ama sağolsun telefonla bile yetişiyor sıkıntıma sorularıma 🍀
Happymamizmir Sldlf be mutlu ne güzel 🙏🏻 Bende olmadı değiştiricem çünkü birebir iletişim kurmuyo gibii biraz umarsamaz geliyor hareketleri devlet hastanesine gitsem aynı ilgiiyii görücek gibiyim
Ozgerella Happymamizmir Ben Volkan Bey’de doğum yaptım.Açıkçası şuan çok şaşırdım.Ben de dahil çevremde kim gittiyse çok memnun kaldık.Hep pozitif ve güleryüzlüydü.ne zaman istesek rahatça ulaştık.
pnardmr Bende 7 haftalık hamileyim medical park Zekeriya Günere gidiyorum suanlık memnunun çok tatlı ve ilgili bi doktor🥰
Ozgerella Happymamizmir 2018’de doğum yaptım,şuan hala ona gidiyorum başka kadınsal sorunlardan dolayı.
Happymamizmir Ozgerella anladımm bende bir çok kişi tavsiyesiyle gittim ama hastasıyla çok resmi buluyorum.. kilo çok almışsın diyor ama kilo kontrlüm için ne yapmam gerektiğini söylemiyor ? Üstülik en son muayanemde bir kere bile yüzü gülmedi Alttan muayane etmesi gerekti ve nasıl bi ciddiyetle muayane etti anlatamam bayanların en özel en hassas noktaları daha nazik daha sıcak olabilir diye düşünüyorum 🙏🏻 Memnuniyet kişinin beklentisine göre değişir