1234 Haticeee ikiz yegenlerim 27 haftalık bir kulo dogdular şimdi cok saglıklılar cnm bişey olmaz Allahın ıznıyle
EdaMinaKele Haticeee allah saglıkla vaktiyle gelmeyi nasip etsin canım bende 31 haftalıkken sancım cıkmıştı ama hissetmedim hic önlem icin iğneler vb yapıldı serum verildi yatmadım hastanede gerçi ama 34. İçindeyiz bir sorun yok şükür allahım yardımcısı olsun 😞
kbrtncr 1234 birşey soracağım sağlık sorunları Yok şimdi demi ? Acaba erken doğunca sonradan sağlık sıkıntısı çıkıyor mu merak ediyorum
BraArasAliUcaelik Haticeee allah yardımcısı olsun inşallah ama korkmayın benım kuzenımde oyle doğdu 24 haftada cok şükür yasıyo rabbım sağlık versın
GizemDemir Haticeee Allah yardımcısı olsun sağsalim kavuşsunlar inşallah bizimde riskimiz var, dualarımız onunla🙏
Minaa Haticeee Allah minigi size bagislasin insallah size de sabir versin rabbim en kisa surede evinde saglikla olsun minik
Haticeee Ozlemmmmm 4 cm açıklık var bekliyolar sancısı olup suyu gelirse sezeryna alıcaklar inşallah biraz daha tutabiliriz içerde demiş doktoru 😓