• Gebelik
  • 6 Haftalık Gebelik Normal Ultrasonla Görünür mü?

Kaç haftalık hamileyken göbekten bakılan ultrasonla bebeğiniz göründü 6 haftalık hamileyim sabah ilk kontrolüme gidicem alttan baktırmak istemiyorum sizce karından bakılsa görülür mü kese

Zaten alttan felan baktırmıyolar canım ben direkt ultrasonda karından uygulama gördüm

Görünür canım ben 4 haftalıkken keseyi gördüm ,6 haftalıkken de kalp atışını duyduk. Eğer göremezlerse alttan muayenede olmak istemezsen biraz beklemek istiyorum de haftaya tekrar git. Umarım herşey yolundadır ☺️

minigimyoldaa23 alttan bakılması için daha çok erken zaten. Gittiğimde kese gözüktü demişti 6 haftalıktı benim de

6 haftalikta alttan bakmaya gerek kalmaz ki ultrasonda kesesini görürsün canım sıkıntı yapma öyle alta falan kafani takma eğer görünmüyorsa da daha küçüktür bi kaç hafta sonra tekrar gidersin 🙏🏻

Ohhh çok sevindim karından baktırmak istiyorum bende eğer görünmüyorsa gitmiyim diye düşündüm sizin kaş haftalıkken karından göründü

minigimyoldaa23 alttan baktırma bacım bnce üstten görürse görür görmezse 1 hafta daha beklersin acele etme keseyi görüyorum bebegi göremiyorum derse de hemen baktırma alttan bakmak isticektir 7.8 haftayı bekle bacım

Belinay_AliEge geçen hafta çarşamba kan vermiştim en son 2093 çıktı üzerinden 1 hafta geçti bende öyle düşünüyorum karından gözükür diye rahatladım teşekkür ederim

Benimde tam 5. Haftam da karnımdan gördüm hatta içinde minicik mercimeği mi de gördük şuan 7+3 olduk bizde . Perşembe kalbini duymaya gidicez 🙏🏻

minigimyoldaa23 6 haftalıkken buyuk ihtimalle görülür ama alttan benimde bakıldı korkmayın hatta 7+5tim kalbi üstten dinleyemedikte alttan dinlemiştik

minigimyoldaa23 benim 6. Haftada gittiğimde karından göremedi çok gazın var dedi gerçektende görünmüyordu bişey bir hafta öncesinde keseyi görmüştük çok küçük. Benim sürecimde biraz sıkıntılı gectiği için alttan bakalım dedi karından göremeyince alttan baktı ve kalp atısını ve bebeği gördük

minigimyoldaa23 ben 4 haftalık hamileyken keseyi gördük normal ultrasonla 6 haftaya yakında kalp atışını duyduk alttan kolay kolay bakmıyorlar zaten bi problem olmadıkça

ozgeya, başlığı 6 Haftalık Gebelik Normal Ultrasonla Görünür mü? olarak değiştirdi.