Meraba anneler 40+4 olduk biz bebeğim iriymiş biraz ve sancım hiç gelmiyo çokhafif var nst de 120 çıkıyor ama ben hissetmiyorum o kadar sancı doktorum da acı eşiğin yüksek demek ki dedi ve artık risk arttığı için bebeğim kakasını falan yiyebilir diye Perşembe günü yatış dedi suni sancı verecekler isteğime göre yoksa sezeryan dedi ve ben sezeryan istemiyorum. Açılma için napabilirim sadece 1buçuk cm kadar var yürüyüş pilates topu sıcak duş hepsini denedim.

Squat hareketini de yapabilirsin bence onunda faydası oluyor

Ben ilk doğumumda 36. Haftadan itibaren 1 cm açıklığım vardı 39+1de nişanım geldi +2de doğum yaptım hiç oturmadım odada sürekli yürüdüm ve squat hareketi

Canım vajınana ZEYTİN yagı ile masaj yapabılirsin hatta hamile bir arkadasım bunu doktora sorduğunda göğüs uçların zeytinyağı ile masj yapmak da aynı tepkiyi verırmıs vucutta doktoru onermıs. Aidin Salih diye bir profesör var bilmiyorum bılıyormusun onun kitabında da bi su bardağına yakın ZEYTİN yagı dogum anında ıcılırsw yardımcı Olur diyor. Ama en onemlısı senin kendini rahat bırakman ne olursa olsun ve nasıl olursa olsun bebegın e kavusmak var sonunda 😍

2 3 adet çubuk tarçını biraz kaynat iç canım faydası olduğunu söylüyolar

Haticeok Güzel öneriler olmus bunları deneyin bence🙄 perine masajı diye geciyor zaten arastirabilirsiniz. Göğüs uyariması da doktorlarin uyguladığı bilimsel bir yontem zaten.