Masmavi Merhaba arkadaşlar gebelik şekerim yüksek çıkıyor iki haftadır takip ediyoruz bugün insüline başladık doktorum erken doğum öneriyor 33+4 teyim varmı benimle aynı durumu yaşıyan
Kbrbydk Masmavi çok yüksekmis gerçekten de canım ya. İlerdeyse korkma o zaman erken alirsa daha az etkilenmiş olur şekerden daha iyi👍doktoruna güven canım😘
Gunes1995 Masmavi ben anlamıyorum sana diyet yaptırmadan sonuçlarına bakmaadan insülin mı yapıldı vede şeker sonuçlarını dahiliye gosterdinmi
Asyaamavii Bende şeker testi yaptrcam her hamile de çıkıyor mu ki korkmaya başladım gun de 3 kez iğne vurmak ne yaa allah size yardim etsin
Guguk Asyaamavii şeker yükleme testi yapılırsa gebelik şekeri olanda çıkar ve gerekirse insülin başlanır, yoksa da değer normal çıkar rahat devam edersiniz. Korkmayın benim normal çıktı
Masmavi Asyaamavii her hamilede çıkmıyor ama yinede baktırmak lazım benim diğer gebeliklerimde öyle bi sorunum yoktu bu 3. Bebeğimiz
Minikhatunn Merhaba ben de bugün şeker testi yaptırdım 1 saat de baktılar 164 çıktı 50 gr da sizce devam edeyim mi 8 saat aç olman gerekiyor diğer testler için dedi kafam acayip karışık
Masmavi Minikhatunn açlık şekeri 95 üstü olmamalı toklukta 124 üstü olmamalı diyor doktorlar hem kadın doğum hem dahiliye hemde diyetisyen aynı fikirde tabi gebelik için geçerli bu değerler
Poncikveannesi Benimde insüline rağmen şekerim düşmüyor bu gün özeldeki doktoruma randevum vardı ve bana bu şekerle doğumunu burda yapamam zeynepkamilde yap dedi şekerin düşerse burda yaparız dedi aşırı derecede canım sıkıldı moralim çok bozuk valla 😞
Gunes1995 Masmavi düzenli şekilde diyetini bozma devam et hem bebeğin gelişiminde hemde kilonda vede şekerinde normal değerleri gorusun inşAllah şeker 1 ayda diyetle birlikte düzene giriyormuş