Btl_zngn Semak valla 32+5 im daha erken diye düşünüyorym 36ya kadar beklerim galiba çanta hazırlamak için
Semak Btl_zngn bence 36 çok gec 36 37 haftada normal dogum yapn cok neyin nezamn olcagnı bilemeyiz vede son haftalarda cok agırlasıyoruz yıkayıp bianda ütüleyemeyz bence benim düşüncem tabi sizin kararınız🤷🏼♀️
Nrslbkc @Semak bende 31 haftalığım canım ama hazırlıklarımı tamamen bitirdim iyice ağırlaşmadan çıkardım aradan. Dünde beşiğin uyku setini yıkadım cibinliğini ütüleyip taktım. Artık sadece evin rutin günlük işlerini yapabiliyorum. Karnım da çok büyük erken doğum olursa son anda çırpınmaktansa kafam rahat olsun dedim. Ben biraz sağlamcıyımdır 🙈 işimi garantiye aldım
Semak Nrslbkc en iyisii en mantıktılısı katılıyorum bende yıkamaya basladım yıkayıp utuleyp cantamı hazırlıycam☺️
Nrslbkc @Balimkiz aynıyız seninle bugün 31 olduk ama benim göbek aşağıda geçe kalmadım bitirdim hazırlıkları zor hareket ediyorum resmen. Sen çok kilo aldın mı canım?
Balimkiz Nrslbkc 51 le hamile kaldım canım 9 kilo aldım 60 oldum öyle aşırı kilo almış gibi durmuyorum ama artık sırt ağrısı bel ağrısı hareketlerde zorlanıyorum benimde hazırlamam lazım biran önce
Cigdem0707 HrmzKyk aynıyım 1 gun farkla benim de kizin gelecek.Hala bir şey hazirlamadimm annem gelecek haftaya onu bekliyorum.Ben de büyukcekmecedeyim.Hangi doktora gidiyorsunuz
HrmzKyk Cigdem0707 Ben esenlerde oturuyordum önce esenyuetta bi kaç muayene oldum daha sonra Esenler Güney hastanesi Songül hanıma başladım şuan ondaym daha değiştirme gibi durumum yok hem yakınlaştı hem memnunum doktorumdan hastane de uygun baya ailemi görmeye gitmişken doktoruma da görünüyorum
Hellotutu Semak ben de 31.haftadayım boş vaktim vardı bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim. Hastane çantasını son haline getirmedim henüz. Içine neler koymak gerekir bilenler tecrübeliler de yazarsa eksiksik hazırlamış olurum😊🤗
Semak SuleDoruk bencede gec kalmadan basla ben 1 posta yıkdm astım bugun aksamda beyazları atıcam birsürü kıyafet var ütülemesi en çok ugrastırıcı oly😌☺️
Nrslbkc @Balimkiz o sırt ağrısı beni mahfetti yaa. Çok ayakta kaldığım zmn ayaklarımda şişiyo iyice top gibi oldum sıra bana gelsin artık🙈😂
Nrslbkc @Semak kızımda son zaman bırakmıştım kavınvalide anne o bu şu derken herkes bi yorum yapıyo 8 sene önceki aklımla onları dinlediydim yok ona ne gerek varmış yok erken yapmak iyi değilmiş o öyle olurmuş bu böyle olurmuş. Bu defa tecrübeli anne olarak kimseyi karıştırmadan almam gerekenleri rahat rahat gezip aldım yapılacakları Yaptım yıkanıp ütülencekleri ütüledim çantamı hazırladım kimseye söz söylem yorum yapma fikri vermedim. Annemde kızım daha var erken deyip duruyo (herşeyi son anda yapan biridir kendisi) babam rahmetli düzenli tez canlı bi insandı (ben babama benzerim bu arada) dün de son olarak sepet beşiğin uyku setini yıkayıp cibinliğini ütüledim her yer miss bebek kokuyo çok özledim bi an önce sıra bana gelsin istiyorum.🤱🏻🧿💙
Semak Nrslbkc en iyisi bende tez canlıyım işimi son dkaya bırakmayı sevmem herşeyi planlar programlarım☺️
Pamukgelim Semak ya Allah izin verirse benim oğlımda 23 martta dopacak, bu tarihte doğmıuş oğlunjz, huyu suyu nasıl burcu etkili mi? Mevsim itibariyle büyütürlen nasıldı, soğuk sıcak havaların etkisi
Semak Pamukgelim evet 23 marta doğurmustum oğlumu 2017 de bebekken cook uslu bi bebekti ama 1 yaşından snra çok hareketlendi evde sıkıntı yok ama dısarda yabancı ortamda laf dinlememe huyu var tabi cocuktan cocuga degişiyor her cocuk bir olmuyor dediğim dedik bide istediği bişey olmayınca yıkuyor ortalıgı😅
Semak Pamukgelim martın sonu oldugu için sıkıntı yaşamadm zatn havalar ısınıyor cok soguk olmuyor cok guzel tarih bence ben oğlumda 40 cıkmadan pikniğe gitmiştim hava sıcaktııı yani havalar dhaa da ısınana kadar bebek baya toplamıs oluyor rahat hareket ediyorsunuz simdide 4 marta kızımı doğurucam 🤗