Handenur34 Kızlar bugün gittik dra 3365 kg olmuş kızım. Sizce normal mi ? Cumartesi doğum acaba kaç gram alır ?
Masal71 Handenur34 baya baya iyi hemde kilosu çok güzel daha kilo almasa da olur canım çok zorlanırsın doğumda ☺️
Sermec Handenur34 bence cok iyi canım benım bır akraba 37+5 te dogum yapmıştı 2.650 dı bebeğin kilosu Senınkı nerdeyse 1 kılo fazla maaşallah 🙂
Handenur34 Masal71 İyii o zaman ya aklıma takıldı da birde ben sezeryan olucam canım:) ultrasonda da kilo konusunda yanılma payı da varmış. Biraz daha düşük kiloda doğabilirmiş diyolardı.🤷🏼♀️
Masal71 Handenur34 canım bende sezeryan olucam ama senin baya iyi bebiş kilosu dert edip kafana takma zaten bebeklerin çoğu o kilolarda doğuyor son haftalarda ☺️☺️
Gulfem07 Handenur34 ayy size gün verdi mi doktor ne güzel biz 38+1 olduk doktor salı gününe kadar düşün karar ver dedi doğum şekline o zamana kadar doğmaz inşallah sezaryen istiyorum bende ya.Cok geç e verdi tarihi 😣
Handenur34 ipekveannesi Sağlıkla doğsunlar en güzeli canım ☺️ İlk bebeğim benim 2800 doğmuştu ama sağlıklıydı şükür galiba kızm azıcık tombul olcak :)
Handenur34 Naz08 Aynen ilk doğumumda da 3kg denmişti oglum için 2800 doğmuştu bakalım bunda ne olacak🤔😀
Burcuuuu01 Bende Ocak 17 sezeryan olacam36+5 günlükken 3200 grdi bana az geliyor kilosu çünkü hep eksik doğuyor genel bebekler için üçün altında doğar diye korkuyorum kızım 2680 Gr doğmuştu esnese bile çok ağlardı çok gucsuzdu
Handenur34 Burcuuuu01 Bende oglumdan biliyorum canım. Sağlıklı olsunlar da sorunları olmasın yeter 🙏🏻☺️
Burcuuuu01 Handenur34 aynen canım ya sağlıklı olsunlar insaAllah bide annelik iç güdüsü işte azıcık kilo istiyor ne yalan soylim şimdi 😁🥰
Fatmaaldmr Handenur34 ben de bugün gittim kontrol için 36+2 günlük hamileyim bebeğimin kilosu 3380 dedi normal Doğum planlıyorduk ama sezeryana döndük göbek çevresi 2 hafta önde iri bebek olucak dedi moralimi bozdu geçen hafta herşey normaldi oysaki
Handenur34 Fatmaaldmr Bence çok iyi bebişiniz maşallahı var hiç kafanıza takmayın. Hayırlısı olsun hakkınızda illa normal doğum diye de şartlandırmayın kendinizi :) sonuçta bi şekilde doğacak miniğiniz ☺️