Erenveannesi glmk23 doktor belirtmemiştim ama pazarlık yapmıştım yine de çok o yüzden Hacettepeden vazgeçmeyeceğim 😊
glmk23 Buse06 ben Zübeyde hanımağa ilk gittim orada sürekli değişti sonra sağlıksız gebelik dediler doktorda Memnun olmadım özel hastaneye gittim
Iris Bende şuan sami ulus arzu bostancı durmuş’a gidiyorum devlette karşılaştığım en tatlı doktor diyebilirim. Belli bir aydan sonra özel doktora geçmeyi düşünüyorum.
glmk23 Erenveannesi sağlıklı ve temiz şekilde olsun bence Doğumdan fiyat o kadar önemli değil sonuç olarak hem sizin hem bebeğiniz sağlığı inş sağlıklı doğumlar nasip olur hepinize hayırlısıyla . Bende Ankara eşimin işi dolayısıyla geldiğim için araştırmak istedim hastane ve doktorlar 😊
glmk23 Buse06 gittiğime bin pişman oldum zaten sonra Ortadoğu ya gittim ama yinede diğer hastaneler hakkında bilgi alayım dedim ona göre doktorumu değiştiririm
[silindi] Maviss muane ücreti yılbasından önce 115 tl simdi gittiğimizde 165 tl olmus biz paket yapmıştık ekstra devlete her gittiğimizde 15 tl ödüyoruz die alıyorlar oda her özel hastahanede oluyormuş
Medine_1992 [silindi] bende Bülent beye gidiyorum 💙 hastane güzel ama doğum fiyatında arttı mı merak ediyorum sormayı unuttum dün paket değilde doğum aldım sadece haftam ileri oldugu için