SMO Mrvsln54 gerçekten mi geç döllenme olsa bile bir iki günlük gecikmeye çıkar mı şimdi daha çok heyecanlandım ☺️
Mrvsln54 SMO bence bellidir kanda erkenden tespit edilir. Gerisi size kalmış.. Hayırlısı olsun hepimiz için :)
civcivimmm SMO seni üzmek istemem ama regl geciktikten sonra idrar testi yaptıysan çıkmadıysa hemen ertesinde kanda çıkmayabilir ama eğer geç döllenme olursa bikaç gün sonrasında çıkabilirr. Rabbimm kim istiyosa herkese nasip etsinn inşallah
Ceylan35 SMO yaparlar ben yaotirmistim karın ağrısıyla gittim gebelik şüphesi varmı dedi evet dedim kan alındı 2saatte çıktı sonuç tebrikler hamilesiniz oldu darısı başına inşallah 😍
SMO Mrvsln54 Bu mesajdan sonra hemen hastaneye gittim kan verdim geldim ☺️Sonuç 40 dk ya çıkar dedi 20 dakikam kaldı yani😂
Ezgi1990 SMO bize de haber ver canim bende senin gibiyim var cikarsa eger ki yarin ben de yaptirayim hemen umut ol bana insallah 🤲
Mrvsln54 SMO şimdi okudum negatif çıkmış olsun üzülmeyin rabbim daha hayırlı bir zamanda nasip edecek demekki. Bende her regl oluşumda çok üzülüyorum ama elden ne gelir ki. Beta değeriniz kaç çıktı? Birde yumurtlamadan sonra kaç gün geçti