Merve_yilmaz Esra5572 Hayır küveze girmediler ve anne sütü alıyorlar çok nadir mama veriyorum hafta da iki veya 3 defa çok doymadıklarını düşündüğüm zaman veriyorum.Genel olarak anne sütü alıyorlar 😊
Esra5572 Merve_yilmaz aynı anda mı emzırdınız emzırme yardımı aldınız mı bu konuda kafam çok karışık memeleri sırayla mı emiyorlar inşallah bende başarabilirim
ikizannesii Lylshnn 4 gün kaldi biri canim nefes almasi düzensizdi ve dogustan sarilik vardi 2. günde düzeldi ama 2 gün daha kontrol altinda biraktilar
ikizannesii Aysenam orasi belli olmuo ama 2200 biri 2400 biri dediler dogum olacagi gün ultrasonda 2900 3200 dogdular benmkiler
Merve_yilmaz Esra5572 İlk günler bebekler çok küçükken emzirme C yastığıyla ikisini birlikte emzirdiğim zamanlar oldu.Şimdi sırayla emiyorlar.Yardım almadım gerek olduğunu düşünmüyorum.
Yelz_91 Esra5572 canm bnde bu konu için emzrme eğitmi almk istiyorum .. izmirde eşli 100 tl ye buldum nasipse eğitime katılacağız
Survivor18 Ben de 34+3 oldum.iu an için bir sıkıntım yok.haftaya perşembe kontrolüm var.duruma göre muhtemelen gün verir diye düşünüyorum
Cahidcahide Survivor18 ben de 32+4üm bugün doktor bunlar 2 haftaya gelir dedi. Haftaya cumartesi tekrar randevu verdi. Bizim de o zaman belli olur yüksek ihtimalle. Ama bayağı bir ağırlaştım özellikle 2 gündür
Sultan2 İkiz annelerini bulmuşken herkese sorduğum soruyu sormak istiyorum kızlar 17 haftadayım ikizlere hamileyim tüp bebeklerim. Benim belim kasıklarım ve hatta bacaklarım ağrıyo doktorum bi problem yok dedi hamdolsun ama bu ağrı beni çok korkutuyor sizcede normalmi kafama takmadan edemiyorum 😣
Merve_yilmaz Sultan2 Çok normal hatta benim o kadar çok çatı ağrım olurdu ki yürürken kemiklerim kırılacak sanardım.Otururken bile canım çok acırdı.
Aysenam Sultan2 valla benim normalde iltihaplı romatizma hastalığım var bu yüzden hamileliğin başında şiddetli bacak ağrıları yaşadım hep hastalığa bağladım. Hatta öyleki şuan 34. Haftadayım ve ilk zamanlara göre daha rahatım. Ama hamlileliktende oluyordur kuvvetle muntemel yinede genel bir kan testi yaptırın. Bazen D vitamini eksikliğidr çok fazla ağrı yapıyor vücutta
2z-nns Sultan2 Ben de 20.hafta tüp bebek. Kasık, karın, bel, bacak ağrıları çok. Şimdiden hareketlerde çok zorlanıyorum. Yürüyemiyorum, yatamıyorum, kalkamıyorum. Nefesim daralıyor. O 37.haftalar nasıl görülecek hiçbir fikrim yok.
Canoss Merve_yilmaz benim de aşırı çatı ağrım var 33.haftadayız yatamıyorum oturarak uyumaya çalışıyorum dün yatmaya çalıştım artık yorgun düştüm ama öyle bir ağırlık oldu ki dünden beri sol kasığım çekiyor ağrısından sürünerek yürüyorum resmen. Normal midir sol kasık ağrısı acaba? Tecrübeli olanlar anlatınca insan rahatlıyor ☺️
Sultan2 Merve_yilmaz Valla beni rahatlattınız hepinizden Allah razı olsun bende hep yatıyorum dinleniyorum doktorda bi problem yok dedi ama ilk hamilelik 9 yılın sonunda gelen kuzular korkuyordum inanın sizde sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah 🥰
Sultan2 Sibellllo Yaa inanın aşırı rahatladım Allah razı olsun sağlıkla sıhhatle doğsun kuzular inşallah 🤲🏻
Afsk Merve_yilmaz merhaba sipinal kolaymj bende nasipse spinal olucamda baya korkuyorum cok zorluk cektinizmi
Merve_yilmaz Canoss Evet oda normal sol da ağrır sağ da ağrır uyuyamazsın acıdan dönerken rahmin kasılır bebekler üst üste binmiş gibi olur uzun müddet semsert durur karnın 😊 doğurana kadar neler olur neler ama hepsi normal tek gebelikte bile bu sorunlar varken son haftalar zor geçerken ikizlerde daha da zor geçer
Merve_yilmaz Sultan2 Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Çok şükür benim bebeler 4 aylık oldular bile.Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Cahidcahide Yesimmmorhan benim daha 32.haftam bitiyor ben aynı haldeyim. Hele bazen aşağıda hareket hissedince canım öyle yanıyor ki