Aysenam İkinci hamileliğim ilki sezeryan doktor tiske girmek istemiyor 37. Haftayı doldurduğunda alalım dedi. Sıkıntı çıkmazsa 38 beklesem mi acaba?
Drykmsl Aysenam benim Dr um 37 leri görürsen süper dedi. 38 lere pek sıcak bakılmıyor ikizlerde zaten sende dayanamazsın o kadar beklemeye dedi. İnş beklesinler de 37 yede razıyım. Benimde ilk dogum um sezaryandı.
Esra5572 Aysenam benim doktorumda ayni seyi soyluyor bir kac gun icin riske atmayalim diyor 37+3 de Almak istiyor
Gamm Aysenam kaç haftalıksınız şimdi? Bende 35+4 37 de gidicem duruma göre 38 ş beklicez inşallah biz
Mehos Drykmsl merhabalar bisey soracaktim doktorum suanlik hersey normal diyorda ben yinede rahat edemiyom benim ikizlerim sizinkinden bi hafta büyükler gecen hafta ulteasyonda bakti doktor ikiside 300 grama yakindilar sizde kilo durumu nasil? Sanki bana 300 gr biraz geldide
ikizannesii 35+4 de dogdular benimkiler canım normal dogumla... 🤭30. haftalar gelsin 35 36 yı bile görsem yeter dersin 🤣
Aysenam ikizannesii 34. Haftaya geldim şükür şuan için çok sıkıntım yok o yüzden acaba beklermi diye düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi sağlıkla gelsinlerde inşallah artık insan bir haftayı düşünmüyor.
Aysenam Merve_yilmaz kaç kg doğdular benimkiler çok küçük daha dersim nekadar anne karnında durursa kardır diye düşünüyorum ama riske de atmak istemiyorım tabi
Afsk Merve_yilmaz merhaba sipinal kolaymj bende nasipse spinal olucamda baya korkuyorum cok zorluk cektinizmi
Aysenam Yesimmmorhan bende 34 hafyaya gireceğiz yarın şuana kadar sıkıntı yoktu ama iki gündür ağırlaşmaya başladım. Sizin gün belli mi?
Cahidcahide Yesimmmorhan benim daha 32.haftam bitiyor ben aynı haldeyim. Hele bazen aşağıda hareket hissedince canım öyle yanıyor ki
ikizannesii Lylshnn 4 gün kaldi biri canim nefes almasi düzensizdi ve dogustan sarilik vardi 2. günde düzeldi ama 2 gün daha kontrol altinda biraktilar
Merve_yilmaz Esra5572 Hayır küveze girmediler ve anne sütü alıyorlar çok nadir mama veriyorum hafta da iki veya 3 defa çok doymadıklarını düşündüğüm zaman veriyorum.Genel olarak anne sütü alıyorlar 😊
ikizannesii Aysenam orasi belli olmuo ama 2200 biri 2400 biri dediler dogum olacagi gün ultrasonda 2900 3200 dogdular benmkiler
Burum Benimde 34+6 Doktorum 37 almayı planlıyor hayırlısıyla önümüzdeki hafta kontrolüm var belki gün verir🙏Nefesim daralıyor uykularım hiç yok ellerim ödemden dolayı hissizleşti...Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin