masalsii sryvzozgn yok kuzum yaa ben korkutmuyorum kendimi bebek büyüyor ondandır zaten bu ay ilk defa 5 haftadır doktora gitmedim aklım bebekte kendimi korkutursam zaman geçmes 😂
masalsii Busegulce o baloncuk patlamaları bebiş dimi😍 sırt üstü yatınca ve karnım doyunca oluyor genelde bide babası elini karnıma koydugunda ben pek anlayamıyordum bebek mi gaz diye tam göbek deliğinin altında biyerlerde oluyo
Aysenisan Busegulce o baloncuk patlamaları bendede oluyor çok degişik bi his tam içime geliyor hissi çok degişik ama bazen cok pluyor bazen olmuyor. Hareket sanırım daha çok yumuşak hissetigimiz için hareketleri tam anlaşılmıyor
Kemer07 Kızlar bugün benden 1 yemek kaşığı kadar sıvı geldi ne olabilir sonra da idrarimi yaptım idrar mi ne bilmiyorum Bi süre bacaklarım tutmadı midem bulandı ama sonra geçti 😥😥😥
Kardelenyigit Kemer07 akıntın olabilir mi kaç haftalıksın bende de akıntı su gibi akıyor idrardan önce
diligecmisinsan Bende tam 19 haftalık oldum bugün ve aşırı sağ kaburgam agriyo yatarken ayaktayken napcagimi sasirdim
azra34 Cerenveysel 19+1 den mrblar. Her ay bi dönem karın ağrısı yaşıyorum. Rahim büyümesine bağlı olarak. Onun dışında tiroid problemi oldu gebelikte. Çok şükür iyiyiz 😍
Kardelenyigit Kemer07 bende 19 oluyorum yarın akıntı gibiyse takılma sonrasında sızıntın olurdu zaten allah korusun eğer su falan olsaydı benim pantolona kadar ıslanırdı akıntıdan o derece düşün
Kardelenyigit Kemer07 rica ederimm 😊hatta sabah kalkarım su gibi akıntım gelir günde kaç ped değiştiririm sayamam bile tamda senin haftamda artmıştı 🤗
Kardelenyigit Kemer07 şeffaf kuzu tabi ki öyle duru renksiz değil ama beyazımsı şeffaf orta karışık su gibide akıp gider lavaboya oturduğumda falan idrardan önce o gidiyor düşün 😂
masalsii Busegulce evet mesela suanda oluyo dün gece de oldu göbek deliğimin altında hissediyorum daha cok pıtr pıtır bide arada rahim kısmına dogrumu vuruyor anlamıyorum ama inanılmaz tuvaletim geliyor bi anda😂