Zehra321 Nerede doğum yapmaya karar verdiniz kızlar ? Ben çok kararsızım 7. Ayımdayım hala karar veremedim önereceğiniz hastane var mıdır acaba ?😗
Ebruomer1003 Zehra321 yüzyıla gidiyorum çiğdem kılıç hanıma 17+3 üz daha ama cigdem hanimla başladım onla devam ederim buyuk ihtimal
Fatma60_ Zehra321 gebze ve darıcada adam akıllı doktor bulamadığım ve memnun kalmadığım için pendik yüzyıl serap sivamlı🥰😊
Zehra321 Mucizemmm00 yüzyıla gidiyordum Cemal beye ama bi kaç hastane değiştirdim medicale falan merkeze falan gittim. Şimdi kararsızım ne yapacağımı şaşırdım 😌
Mucizemmm00 Zehra321 hmm ben burcu cetinkayaya gidiyorum anlasmali oldugu hastane medar yada asm. Medarda olcam artk 22 haftalıgm
Minica_Eylul Mucizemmm00 Zehra321 bende Burcu hanıma gidiyorum.. Artık medar hastanesine yakın klinik e taşınıyor.. rahat geçirdik hamileligimizi.. Haftaya doğumumuz var🙏🏼💜
Mucizemmm00 Zehra321 medical prktaydi kendi muananeaini acti yuzyıla gelmeden kose basinda hemen atilla plazada. 200 tl muane ucreti
Zehra321 Ebruomer1003 memnun musunuz peki ilgi alakasından falan? Birde doğum ücretini biliyor musunuz yüzyılın
Ebruomer1003 Zehra321 suanlik memnunum ilgili benimle ve ben et yemeyen biriyim ona gore takip ediyo beni sıkıntı yaşamadım doktorumdan doğum fiyatini bilmiyorum 15 inde randevum var o zmn sorucam muayne ücreti 105 lira
Zehra321 Ayten-1990 merkezi hiç önermiyorlar. Devletten farkı yok çok kalabalık eski ve hijyene pek önem vermeyen bir hastane 😐
Ayten-1990 Zehra321 evet öyle diyorlar bakalım kontrole gitcem cumartesi duruma göre tavır alırım bende
Ebruomer1003 Ayten-1990 memnun kalmadın mi ben araştırdım cok kişiye sordum iyi dediler ki suanlik bende memnunum
Mucizemmm00 Minica_Eylul nenzaman tasiniyor bilginiz varmi haftaya persembede randevum var. Hic duymamistm tasincagni
Burcueren Ergün bilgice gidiyorum özel kliniği konak hastanesinin tam yani 33. Haftadayız ve çok memnunum doktorundan doğumda konakta olacak inşallah doğum sırasında bir sorun falan çıkmaz