Mrvylmz61 Bebeğin iri olması önemli değil sağlıklı olsun yeter. Gelişim geriliği olsa zaten söyler doktor. Benim 29+2 de 1760 gr çıktı şekerimiz de yok. Doktor bana meyve,hamur işi, tatlıyı yasakladı normal doğum yapamazsın böyle giderse dedi 🤷🏻♀️
Sulessss Mrvylmz61 bende şekerde çıktı çok şekere bağlamamak lazım bence yani öyle olsa benimde kilosu iri olurdu diye düşünüyorum 😌 maşallah baya iri bi bebek gerçekten 🤗
Sulessss Meron maşallah boyu kilosu çok iyi artık bu durumu yemeye bağlamıyorum gerçekten günlük yenilmesi gereken herşeyi yiyorum ama bu kadar oluyo demekki sanki zayıf olunca kendimi suç işlemiş gibi hissediyorum eksik gibi 🤷♀️
Meron Sulessss yok canım kendini neden suçlu hissedeceksin normal genlerden dolayı hani geri olan bişeyde yok sonuç olarak içini ferah tut 😊
Sulessss Nrslbkc evet tabiki önemli olan sağlık öncelikle 🙏 bebişlerimiz aynı ilerliyo inşallah bundan sonrası iyi haftasına uyumlu sıkıntısız bi şekilde ilerler
sari_papatyam Sulessss haftasıyla uyumlu sizin hiç stres yapmayın, ben şuan resmen diyet yapıyorum bebiş önden gitmesin haftasıyla uyumlu olsun diye, kilolu olmasını hiç bir doktor tasvip etmiyor anladığım kadarıyla
Sulessss Mervekr bel ağrısı geçti acayip ağrım oluyodu özellikle kuyruk sokumu ağrısı ayağa bile kaldırmıyodu ama şu ara iyiyim çok ayakta kalınca ağrıyo bence 🙄 ama akıntı çok fazla bazen korkuyorum enfeksiyon yok o gayet normal ama akıntısız günüm geçmiyo diyebilirim
Mervekr Sulessss ay bende ayniydim oturup kalmak istediğimde kemiklerimi oturduğum yere bırakıyormuş gibi oluyordum😂 benimde azaldı bu iyi halim bana doktor bunun için magnezyum ilacı verdi magnezyum eksikliği yüzünden oluyormuş bu tür şiddetli ağrılar
Annece Sulessss bende aynı haftadayım bu haftalarda bebek kilo çok alıyor bende Çok etkili oldu kasar peyniri süt ve muz çok tükettim bebeğim 28. Hafta da kontrole gittiğimde 1.440 kg di. Tavsiye ederim tüket insallah etkili olur ama içini rahat tut kilosu boyu da azdegil iyi bence
Sulessss Annece canım o kadar çok kaşar muz süt pekmez yiyorum ki giderken dedim kesin baya tosun bişey olmuştur diye ama doktor minyon deyince Biraz bozuldum 😏 tabiki önce sağlıkkk 🙏🥰
Sulessss 01merve14 maşallah inşallah tosun bebişlerimiz olur benimki biraz minyonmuş ama umudum var hala 😂
Bayrakoglu69 Sulessss valla özellikle dikkat ettiğim yediğim birşey yok , Hergün Kahvaltıda kesin 2 yumurta yiyorum muz yiyorum diğer meyvelerden de yiyorum arada süt içiyorum arada ceviz fındık yiyorum onun dışında normal yemeklerden yiyorum tatlıda yiyorum bazen Bende anlamadım 😇
Annece Sulessss eveet ya minyon olsun nolcak önemli olan kemiği güçlü olsun tekmelerinden bellidir gücü 😂
Sermec Minigim_ ay bana 25+5 te 903 gr demişti doktorum daha gitmedim doktora su an 27+6 haftalık olduk 1 kiloyu geçmiştir dimi inşallah 🙂
Minigim_ Sulessss herşeyi normal ama karın çevresi geriden geliyor dedi arı sütü vitamine başladık bugün
Sulessss Annece hareket konusunda maşallahı var hem çok hareketli hemde tekmeleri oldukça güçlü çok şükür 🙈🥰
Eymensmom35 Sulessss canım merk edilecek bişey yok bende28+5im 1250 kilosu bebeğimn en az 3kusur doğar dedi doktor tabi gidişata göre çok kilo almazsan doğru beslenirsen dedi dikkat ediyorm bende
Smraozn12 Sulessss bnde 27de gittiğimde 1300gr 37cm demişti doktorm ama haftasıyla uyumlu dedi burdan baktıgımda bazı arkadaslara haftasına göre önde demş doktordan doktora boy ve kilo anlayışı degişiyo demekki