Sulessss Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım herkese hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin Allah 🥰 dün hastaneye gittim 29+1 haftalığım bebeğim 1300 gram 38 cm ve doktorum bana minyon bi bebek dedi yani bu gidişat değişmez mi sanki haftasına göre çok zayıfmış gibi konuştu bilemedim ister istemez 3 kiloya bile ulaşamazsa diye korkmaya başladım 🤷♀️
pyymamm Sulessss kıyaslamak için googleda yazdığımda ortalam boy ve kiloda görünüyor aslında ama daha zaman var buyurde kiloda alır siz ona yarıcak seyleri tüketmeye devam edin
sari_papatyam Sulessss benim de 27+5 de 1300 gramdı, doktor 29+1 le uyumlu, yemene dikkat et, iri bebek olabilir demişti, sizin bebiş haftasıyla uyumlu gayet
Sumeyye_g Sulessss yok be bu haftalardan sonra gelişiyorlar arkadaşımda öyle diyorlardı bi anda gelişti 3500 gr doğurdu aslında bu da senin beslenmenle alakalıkendine bakmanla dikkat et yada siz nasılsınız boyunuz kilonuz inada bağlıyorlar bazen minyon olsa ne olucak sanki bişey olmaz sağlıklı olsunda rabbi hepimizin bebeğini sağlıkla doğurmak nasip eder
Mervekr Sulessss bende yarin gidecem insallah hastaneye kilosunu bilmiyorum ama bende 29 + 3 günlük hamileyim konu dışında olacak ama sizde de bel ağrısı ve akintida fazlalasma varmi acaba benim biraz fazlalasti merak ediyorum normal mi acaba?
pyymamm Sulessss değildir zannetmiyorum netten baktım bende ortalama görünüyor. Aynı haftadayız ana benim doktoruma gitmeme iki hafta var o yuzden net bişey diyemiyorum .
Meron Bizde 29+2 haftalığız bugün gittim doktora 1 kilo 450 gr 53 cm boyu banada uzun boylu bir kız olacak galiba dedi yapıdan yapıya göre değişiyor canım kilosu iyi bence biz eşimle uzun olduğumuz için boyu ondan uzun galiba
Sermec Meron canım benım 41 haftalık yeğenim 52 cm dogdu yanı 41 haftayla uyumlu o boy 29 haftada 53 imkansız emin misin
Sulessss Meron maşallah boyu kilosu çok iyi artık bu durumu yemeye bağlamıyorum gerçekten günlük yenilmesi gereken herşeyi yiyorum ama bu kadar oluyo demekki sanki zayıf olunca kendimi suç işlemiş gibi hissediyorum eksik gibi 🤷♀️
Nrslbkc @Sulessss bende 29 da gittim 1250 kilo 38 boy normal dedi kilo çokda önemli değil cnm 2 kilo doğup sağlıklı olan bebekler var ben bide çok güzel besleniyorum ama minyon tipliyim sağlıklı olsunlar gerisi hallolur
Sulessss Nrslbkc evet tabiki önemli olan sağlık öncelikle 🙏 bebişlerimiz aynı ilerliyo inşallah bundan sonrası iyi haftasına uyumlu sıkıntısız bi şekilde ilerler
Ptrckli Benim 28.haftada 1250 gr 38 cm ydi Gayet uyumlu haftası demişti. Daga önümüzde en az 2 ay var büyür bebişler merak etme
Sulessss Mervekr bel ağrısı geçti acayip ağrım oluyodu özellikle kuyruk sokumu ağrısı ayağa bile kaldırmıyodu ama şu ara iyiyim çok ayakta kalınca ağrıyo bence 🙄 ama akıntı çok fazla bazen korkuyorum enfeksiyon yok o gayet normal ama akıntısız günüm geçmiyo diyebilirim
Masal71 Mervekr bende aynıyım akıntılarım fazlalaştı bende merak ediyorum acaba herkez böylemi diye korku sardı benide inş doğaldır
Sulessss 01merve14 maşallah inşallah tosun bebişlerimiz olur benimki biraz minyonmuş ama umudum var hala 😂
Bayrakoglu69 Sulessss bende bugün gittim sata göre 27+2 ama ultrasona göre 28+2 uyumlu dedi doktorumuz . 1.300 kg 37 cm dedi 💙