Polyana Son 6 gün benimde. Evde pilates topu var arada onunla zıplıyorum,hurma yiyorum ve evim merdivenli inip çıkıyorum. Gelsin artık ya inşallah gününü geçirmez bebeğim.
ZulemEsra Sulebrk benim de son 8 gün.😕 sabahtan akşama kadar hurma yiyip plates topuyla egzersiz yapıyorum. Ama bunların hepsi doğumu kolaylaştırmak için gibi geliyor. Kızımın hiiiiç gelesi yok. 🙁 belirtiler ne durumda.
Sulebrk ZulemEsra kasıklarımda ağrılar dolanıyor yürüdükçe yatıp kalkarken falan başka bi belirti yok bide dün nst de biraz sancım çıktı
FlkNaz Sulebrk doğru yaptığın sürece bi zararı olmaz aksine kaslarını gevşetir ama doğru yapmak ve dikkatli olmak lazım
ZulemEsra Sulebrk benimde sancım biraz çıktı açılma yok ama yumuşama var dedi. Napsam da gelmeye ikna etsem onu düşünüyorum.☺️
Sulebrk ZulemEsra benim de 1 cm vardı geçen hafta açılma bekliyoruz valla soğukta hiç çıkıp hasta olamam 😂
Ask_H Sulebrk evet görümcem doğumuna yakın hastalandı zor toparlandılar doğumda da iyice üşütmüş ameliyathanede zorlandı bayağı
cennet13 Sulebrk Bizimde son 7 gösteriyo uygulamada ama gelen yok 🤷🏻♀️ Ara ara kasılmalar oluyo ama,geçiyo, nişaniniz geldimi acaba?
Gulsumaydgn Hurma binanın merdivenleri squat ay ne zor hareket o da 😂 Tık yok biz de de sadace bacaklarımı kapatamıyorum artık ağrıdan baskıdan yoğun akıntı birde 🤦
Gulsumaydgn Sulebrk Günlük ped tavsiye etmiyorlar bende peçete koyuyorum zaten sürekli tuvalete gittigimden sık sık değişiyor başka çare yok 🤷