elifnurdeniz smglaaa erken falan değil canım hamilelik boyunca devam edebilirsin squata ama 100 tane yapma tabi :)) 25+25 iki set yapsan bile yeter hergün. bide kegel egzersizi yap şimdiden başlarsan ve bırakmazsan çok kolay doğumun olur inşallah
zelis63 smglaaa canm çok erken bir süre şimdiden yapma o tür yöntemler artk bebeğin gelişimi az kaldıgı zaman öneriliyor 35 36 haftadan sonra yani
Asli-teberik SevgiMehmetAli bende hamileliğimde sürekli çalıştım ayakta mecburen çok hareketliydim doktor da normal çok rahat olur dedi , sabah normal diye geldik ama sezryan olmak zorunda kaldık ümitlenmemek gerekiyor aynen sonrasında çok üzülürsünüz benim gibi
smglaaa Asli-teberik çok zorlandın mı peki sonrasında ben hayatta ne istediysem tersi oldu kesin bu isteğinde tersi olucak hissediyorum zaten normal doğuramıycamı
Glsm9191 smglaaa Bende onu sordum demin. Squat yapmak istiyorum erken doğumu tetikler mi 29 haftalığım. Sizin yapma amacınız kolaylaşması mı öyle bir şey var mı
smglaaa Glsm9191 doğum yapan bir arkadaşım söylemişti işte squat yap kolay olur doğumun diye popoyla alakalı bişey ya demekki iyi geliyor İnternettende araştırdım squatta diyordu tabi abartmamak lazımmış
elifnurdeniz smglaaa squat hamileliğin her ayında yapılabilir bu kegel egzersizi de pelvis kaslarını kuvvetlendiriyor doğumda iyi ıkınma için ve doğumdan sonra vajinanın çabuk eski haline dönmesi için :) pilates falan yapabilirsin açma germe falan korkma yani her duyduğuna inanma
smglaaa Glsm9191 valla şuan sana ne söylesem yalan olur arkadaştan duydum sonuçta hatta dedi ki hamileyim deme ben kocaman çiçek saksıları kaldırıyordum sonuçta doktorum riskli birşey söylemedi doğru değil ama sen squat yap dedi bende yaptım ama burdan öğrendiğim kegel bişeyi varmış o daha iyiymiş sanırım 😊
Glsm9191 smglaaa bende gördüm googlede araştırdım ama anlamadım idrar yapılınca klozette mi yapılıyor o hareket yerde mi çözemedim 😀 saatten ötürü mü anlamadım
Ftsctn_20 smglaaa squat kolaylaştırır mı bilmiyorum ama cinsel ilişki , bol yürüyüş, merdiven inip çıkmak, birde perine masajının kolaylaştırdığını duymuştum hatta perine masaji baya etkiliymis 34-35. Haftadan sonra başlamak gerekiyormuş ama.
Lostinparadise AtesveAnnesi doktorunuza danışın isterseniz erken doğumu tetiklemesin. Ama günde 5 tane ile başlayabilirsiniz belki.