Glybskl Eliisss hayır canım yatıyorsun yatakta ayağa kalkamıyorsun 😬 ama o kadar yoruluyorsun ki sancıdan uyuyup kalıyorsun o rahatlamayla 😁
Eliisss Glybskl tesekkur ederim canim cok rahatladim bende epidural normal doğum istiyorum insallah cok yardimci oldun 😊
Dilaemrh Glybskl Ay canım doğurdun mu sen hatırladım seni😊 sağlıkla büyüsün bebişin inşallah. Nasıl alıştın mı artık? 😍
Glybskl Dilaemrh evettt doğurdum canım benim 22 gün oldu alıştık kuzumla birbirimize bolca vakit geçiriyoruz emzir gaz çıkart uyut alt aç 😁😁
Dilaemrh Glybskl Ay nası mis kokuyordur şimdi ne mutlu sana sağlıkla kavuşmuşsun🙏😍 darısı başımıza🙏 Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
nursan1 Glybskl öncelikle hayırlı olsun❤️ Ben şeyi merak ettim normalde bi elbise giydirirler arkadan düğmeli olan. Doğum vakti. Neden size gecelik giyin dediler. Bunu ilk defa sizden duyuyorum
Glybskl nursan1 benim normal Doğumdu kendi geceliğimle gittim Kuzum ☺️ Sezeryan olmadım zaten epiduralimde önceden takılmıştı o yüzden giydirmediler zaten 5dkda doğurdum 😁😁
Glybskl Dilaemrh sormaaa ömrümde bu kadar güzel koku çekmedim içime 🙏🏻🥰 rabbim hepimize bağışlasın yavrularımızı 🥰❤️🤲🏻
EzgiCetin Glybskl okuduğum en keyifli doğum hikayelerinden biriydi 🤗 gülerek okudum gerçekten moral oldu. Tosbikle musmutlu upuzun yıllarınız olsun 🙏
Glybskl EzgiCetin canım benim çok teşekkür ediyorum amin inşallahhhh tüm annelerimiz sağlıkla alsın bebişlerini inşallahhhh 🤲🏻☺️❤️
Nuraslanklc Glybskl hayırlı olsun gözünüz aydın🥰 o sarı akıntı bendede oldu ama nişan hep kanlı olur falan diyorlar o olduğunu nasıl anladınız
Glybskl Nuraslanklc çok teşekkür ediyorum 🤲🏻❤️ yok Kuzum böyle yoğun sümüksüydü nişanmış değil dedi bana da herkes 😂😂 değil derken 2 gün sonra doğurdum 😂😂😂
nursan1 Glybskl ama ben geçen kontrolümü yaptığım hastanede doğumhanede nst ye girdim. Orada sancı çeken kişilerin üzerinde pembe önlükler vardı yani ben herkes onu giyiyor sanıyordum🤔
Glybskl Nuraslanklc bu aralar suyunu bekle bakalım 😁 inşallah hayırlısıyla Doğumun olur canım sağlıkla 🤲🏻❤️
Glybskl nursan1 benim gittiğim hastane giydirmedi yada bebiş çıkmak için sabırsızlandığı için en son giydirmediler 😂😂😂