16 Aralık gece saat 12 gibi uyumak için yatağıma yattığımda her zamanki olduğundan daha fazla idrara çıkma ihtiyacı duydum 2 gün önce şeffaf sarı sümüksü gelen şey her ne kadar nişan değil deselerde arkadaşlar nişanmış ve gece saat 1.30da paçalarımdan akan tutamadığım ılık su ile eyvah işiyorum galiba diyerek tuvalete koştum ne göreyim suyum geliyor eşime 5 sefer seslenmeme rağmen duymadı en son çığlığı basmamla suyum geldi Ercan uyan diye apar topar yataktan fırlatıp çantayı kapıp babasını aradı gel bizi al Gülay’ın suyu geldi hastaneye yetiştir diye 😂 işin tuhaf yanı kapımızın önünde arabamız vardı neden annesi babasını aradı neden onları bekledik bilemiyorum vardır herhalde bildiği 😂 sonra taksiyle eve gelip arabayı alıp hastaneye dönmüş benim şapşiğim ☺️☺️ Neyse gelelim Doğuma ben sanki hiç doğurmayacak gibi altta pantolon üstte kazak öyle yatıyorum lohusa pedi var tabi altımda sabaha anca açılman olur doktorun yaptırır doğumunu çok kurcalamayalım dedi şeker ebem bende öyle ara ara gelen tatlı sancılarımla uzanıyorum sabaha karşı saat 6 gibi geldi ebem bir baktı pantolonla oturuyorum kız moda gir artık giy bakayım geceliklerini suni vericem artık açılmana bakıcam belli ki açılma yok keyfin yerinde dedi 2cm ile gelmiştim sabaha kadar 3cm olmuş 5 saatte 😭😬 geceliklerimi giymemle suni sancım takıldı ve üzgünüm diyerek açılma iğnesi yaptı aman allahım kör oldummmm göremiyorum ne iğrenç bulantılı birşey resmen sarhoş oldummm şehla şehla bakıyorum ortalığa bebeğim durmuyor tepiniyor ben sancıdan tepiniyorum suni iğrençmiş 😂😂 açılmam olsun diye rahimi sıyırmaya başladı bizim şekerlikten kaka ebeye geçen hain ebemiz çok bağırdıysam demekki eşim dayanamamış ya epidural verin yada sezeryana alın diye ebeye trip atmış kocam 😂 onca saat sancı çek sezeryana alın oldu bu kızın emekleri ne olacak olmaz demiş bizim kaka ebe ama epidural takalım demiş neyse ben kıvranıyorum sancı geldikçe allah allah tepiniyorum zıplıyorum çömeliyorum yok anacım geçiyor hop Nisan’a baştan uyumamışım zaten uykum var karnım aç yulaflı bisküvi hoşaf veriyorlar neymiş kahvaltıymış 😬 yarım paket bisküvi ile doğurdum oğlumu aç doğdu hep aç benim Kuzum 😂😂 aradan geçti 15 saat yataktan kalkmak istiyorum kavga ediyorum annemlerle bırakın beni tuvalete gidicem altıma yapıcam büyük tuvaletim geldi diye kızım dur Bebek geliyordur diyorlar yok hayır tuvaletim var diyorum ayaklar da uyuşuk nasıl gideceksem 😂 sedyeden sandalyeye bile geçemedim Doğuma giderken 😂 Benim şeker ebe geldi hadi Doğuma artık tamam açılmamız dedi 10cm bebeğin kafası görünüyor ıkınma sakın dedi hemen doğumhaneye alıp çatala geçtik saat 15.25de ilk ıkınmamda kafası geldi iki kere daha güçlü ıkındım ve oğlumu verdiler kucağıma pamuğum benim tertemiz bembeyaz doğdu kivi kafalı tospağam 🥰🥰 sapsarı saçlar çırpı bacaklar allahım ağız burun aynı ben ya bu oğlan 😂😂 2.850gram 45cm 37+4 te doğdu minnoş kuşum 😘🥰❤️ Şuan 22 günlük olduk teyzeleri gazlı bir bebeğiz biraz huysuz tospiğiz biraz da aç kuşuz doymuyoruz 😂😂 rabbim tüm annelere sağlıkla nasip etsin anneliği Harika bir duygu 🤲🏻🥰❤️ Rabbim hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın inşallahhhh 🤲🏻❤️