Sibelilhami Elif_Ersizer çok güzel rahat bir doğum hikayesi olmuş rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza 😊🙏🏻
elifnurdeniz Elif_Ersizer allah analı babalı büyütsün canım maşallah çok güzel bi doğum olmuş :) dikişlerin pek de önemi yok önemli olan hızlı ve kolay bir doğum yapmak sen en zorunu başarmışsın allah bebişini sana ve ailene bağışlasın 🤲🏼
Gulmartin Elif_Ersizer darısı başımıza olsun böylesinin 😍 Sağlıcakla mutlulukla büyütün inşaallah bebişi 🙌🏻 Dikişler düşerken hissediyor musunuz hemen geçiyor mu ağrısı bir de doğuma yakın özellikle yaptığınız birşey oldu mu squat hareketleri gibi?
Bilgege Elif_Ersizer gözünüz aydın sağlıkla büyütün sancılar nasıldı dayanılmicak gibimiydi dikişiniz varmı
tgbactn Elif_Ersizer Allah analı babalı büyütsün inşallah canm, ne güzel dogum olmuş öyle ya, darısı bana, tüm hamişlerin başına inşallah 🙏🙏 son zamanlarda özellkle yaptıgınız birşey var mıydı acaba?
210719 Elif_Ersizer devlet hastanesin de bu kadar serbest bırakıyormu buradaki hastaneler hiç böyle değil içeri girdinmi bi daha çıkartmıyolar ki hep yatarak sancı çekmek zorundasın gezdirmiyorlar bile o yüzden ben çok korkuyorum bizimkiler ısrarla devlette yapmamı öneriyorlar eşin özeli kabul etmiyo lütfen yardımcı olurmusunuz 🙏🙏
Guguk Elif_Ersizer her okuduğum güzel hikayede ağlar oldum bende 36. Haftadayım çok sevindim sizin için. Allah herkese böyle güzel kolay Doğum nasip etsin. Analı babalı büyüsün bahtı tahtı güzel olsun evladınızın 😘
Sunay10_ Elif_Ersizer mahşallah ne kadar kolay olmuş neler yaptın Peki böylesine kolaylaştıran açılma sağlayan şeyler neler allahım bizede nasip etsin böylesine güzel kolay Allah analı babalı büyütsün rabbim sağlıklı uzun ömürleri hayırlı bir evlat olsun
mutluuannee Elif_Ersizer gözünüzaydın maşallah doğumunuz cok guzel olmus Allah analı babalı buyutsun darisi bize inşallah 🤲🥰 açıklık olmasi icin özel birşey yaptiniz mi peki
Yasemin_58 Elif_Ersizer maşallahhh Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah arabbim hayırlı evlat eylesin.🌹🤲 Nerede yaptınız doğumu hangi devlet hastanesinde 🤗memnun muydunuz
Elifeminask Elif_Ersizer ben boyle hikayeleri her okumaamda duygulayorm 17 haftalk gebeym rabbm herkse saglkla kucaga alablcegimz bebekler versin. Elif hanim hayirli olsn rabbm saglikla anali babali buyutsun.