Merhaba güzel anneler bende Burda okuduğum hikayelerden güç buldum ve normal Doğum yaptım🤪 hamileliğim çok güzel geçmişti çalışıyordum ve çalışmak hamileyken bana iyi geliyordu 37. Haftamda işten ayrıldım ha bugün ha yrn derken 40. Haftamda bir Pazar sabahıydı saat 10 gibi hafif kasılmalar hissediyordum lavaboya bi gittim sümüksü bi akıntı yoğun bi şekilde hemen eşime ben bugün doğurucam galiba dedim☺️ Duş aldım oyalandım derken saat 1 gibi hastanedeydik hemen alttan muayene edip 3 cm açıklık var dediler nts ye bağladılar tabi benim sancılar çoğaldı yerimde duramıyorum en zoru nts sancı çekerken okadar zorki yatmak doktor nts sonucundan sonra sen 2 saat bahçede dolaş 4 gibi gel dedi neyse sancılar 5 dkya 3dkya falan inmişti deli gibi dolaşıyordum bahçede sancılar gelip gitmeye devam ediyordu saat 4 oldu doktorun yanına geldim Alttan muyane edip 6 cm olmuş dedi hemen yatış yapıyoruz dedi evraklar falan hazırlanırken devlet hastanesi olduğu için yanıma kimseyi alamadılar ben eşim ve annemlere yatışımın yapılacağını söylemeye gittim odaya geçtim üstümü falan değiştirdim doktor geldi muayeneye baktı 9 cm olmuş Doğum dedi neye uğradığımı şaşırdım hemen doktorlar ebe hemşireler geldiler odaya saat 4:45 gibi başladı ıkınmalarım sonucu içimden bişey kaydı saat 5:05 geçe bi bakımki minik prensesim karnımın üstünde hadi dokun diyor hemşireler ben ağlamaktan dokunamıyorum yavruma okadar duygu karmaşası içinde kalıyorki insan daha sonra dikişlerim yapıldı 10 dikişim varmış Allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagını boş koymasın minik prensesim yanımda uyuyor 15 günlük olduk bile 👼🏻🧿kusura bakmayın anneler uzun oldu hakkınızı helal edin