Gokceylmazz asli_tpbg istanbuldayız 21 haftalik olduk ama benim bebe göstermiyo kendini hala öğrenemedik cinsiyeti😢😭
asli_tpbg Gokceylmazz olur öyle şeyler işin heyecanı orda bırak akışına er ya da geç gösterecek yeterki sağlıkla gelsin 😍💙💜
Fatma9494 Gokceylmazz yalniz değilsin cnm 21+4 olduk göstermiyor bebisim inatçı boğa burcu olacak kendisi 🤩😊
Semella Bizde 20+2 yiz oğluşumlaa 🐣 yarışmaya Kilis'ten katılıyoruz. Herkese sağlıklı gebelikler ve doğumlar dilerim 💐
Yenianneadayi2208 asli_tpbg merhaba canım İstanbul...🤗 19+4 üz ve oğlum olacak Allah nasip ederse..Mayıs sonunda da kavuşuyoruz yavruma inşallah 😍
Yenianneadayi2208 asli_tpbg cümlemize canım inşallah anne olarak tek temennimiz sağlıkla sıhatle bir an önce miniklerimize kavuşmak 🙏😘
Yenianneadayi2208 bukleliana ikizler burcunun kötü yanı ne 😯 mayıs 21-22 den sonra gelecek bnm miniğim dünyaya inş.Pekte anlamam burçlardan falan ama sanırım bnm bebiş ikiZler olacal.Beni ne bekliyor şu anda acaba 😂
asli_tpbg Yenianneadayi2208 uysal fazla bi beklentisi olmayan herkesle iyi gecinebilen yufka yürekli bi evladın olacak kismetse 😍
EbSa Bizde 19+3 olduk mayıs genellikle erkek gibi bizde erkeğiz 🙈 İstanbuldayım burcu erken davranmazsa ikizler gibi duruyor mayıs sonu dedi doktorumuz gelişimde bir sıkıntı olmazsa erken gelip boğa olmasını isterim 😅 ikizler darılmasın ama öyle 🤷🏻♀️
asli_tpbg EbSa boğa olmasını isteyen bi anne 🙈 Amana Allahım 😂 hadi bakalım gönlüne göre olur İnşAllah oglusumuza maşAllah 😍💙
Dilan90 asli_tpbg bizde 19+2 2.kizim geliyor Insallah almanyadayiz. Kizim tabi tr de dogurdum ama Smdi mecbur burda olucak nasil olucak bilmiyorum sirf dogurmak icin tr ye ayni doktoruma gidesim var🙈