Masal71 Kbra7777 bende kontrolum 31 haftamda gidicem 2 haftam kaldı bende çok merak ediyorum en son kaç kiloda bebiş
Ask_H Masal71 nar ı duymamıştım narı birde çok yememek lazım düşük yapıyor dediler... Allah korusun yiyen de çok var anlamdım herkes de etkisi farklı demek ki 😂
Masal71 Ask_H düşük tehlikesi yaptığını bilmiyorum ama canım doktorlar kırmızı meyveler kilo aldırıyomus
Ask_H Masal71 valla bir çok kişi dedi ben yedim ama az yedim abartmadım şansımıza da kırmızı meyve kışın pek olmuor çilek nar var portakal mandalina da bebeğe kilo aldırıyor bu arada
minikmelegim_ Masal71 kontrolde anlayacağiz :) persembe yada pazartesi gidecegim :) kilo aldiriyor diye iciyorum zaten ama bebege kilo aldiriyo diye iciyorum
Mebos Masal71 süt pekmez muz yoğurt yumurta peynir bol c vitamini demir ihtiyaçları her birde nesquik iç bebeğe kilo aldırmak istiyorsan ☺️
Sermec Masal71 canım benım 25+5 te 903 gr dı ve doktorum 4 gun önde gidiyo kilosu gayet iyi dedi senın 25. Haftada 1 kıloymuş nerdeyse 2 hafta önde bence cok cok ıyı kilosu neden az buldun
Masal71 Sermec ya bilmiyorum kendi kaftamdakilere bakıyorum gerçekten de iyi miş kilosu herhalde ben sabırsıızım
Sermec Masal71 yanı canım dediğim gibi doktor söylemedi mi sana nerdeyse 2 hafta önde bu haftada bu kıloya göre benım bıle 25+5 te 903 gr ken bana doktorum 3 4 gun önde dedi
Masal71 Sermec canım düzenli gittiğim Bi doktor değildi esen Ler medipole röyalle hanıma gitmiştim oda kontrol günüm geçiyor diye tek o doktoru bulmuştum 1 kere gittim oda
Sermec Masal71 anladım cnm ama merak etme bu kıloya göre bebek 2 hafta önde bu arada sekerine baktırdın mı canım seker oldugunda da bebeğin kilosu boyle önden gidebiliyor
Sermec Masal71 canım sen 28 haftalık mısın oraya 25 yazınca ben 2 hafta önde gidiyo dedım eger 28 sen haftasıyla uyumlu 🙂🤭
Mebos Masal71 alır elbet canm seninle aynı zamandayız şuan kaç kilo oldu bilmiyorum meraktan ölücem 😂
Masal71 Sermec şekerine baktırmadım maalesef ocak 15 te sağlık ocağından açlık tokluk testine baktırıcam
Mujde- Masal71 Hatırlamıyorum canım ama sizinkisinde çok güzel kilosu ✨ sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🥰
Sermec Masal71 anladım cnm ben 25 hafta sanıp yorum yaptım 2 hafta önde dedim yanı 1 kılo haftasına göre iyi ben 28+3 haftalık oldugunu sonradan farkettım 🙂
Masal71 Ask_H mandalina portakal çok tüketiyorum şimdide fındık ve nar da tüketiyorum her gün 1 avuş hepsinden iyorum inşallah bakalım ☺️