Mehtaponur Kızlar adaçayı içiyor musunuz? Ben aldım ama içsem mi bilemedim... 38 haftaya girdim bu arada.
Emineyavuz_53 Mehtaponur adaçayını onaylamadı dr um papatya çayı içebilirsin dedi ve ahududu çayı . Bence en atarsın ıhlamur tabi .
Mehtaponur Zynp01 Riske atmaktan değil de kolaylaşır belki diye. Hurma yerine adaçayi yani ikisi de aynı
Mehtaponur Akyuz61 Evet ilk 3 ay kesinlikle tuketilmemesi lazım ama son zamanlar 1 fincan zarar etmez demislerdi. Bende merak ettim içen var mi bu haftalar da diye
ozgens Mehtaponur tabiki. Sütü azaltmak için kullanılıyor adaçayı.benim sütüm çoktu kızım boğuluyordu içerken. Bir çay fincanı içtim sadece. Sütü hemen azaltır adaçayı zamanla da keser
Mehtaponur Emineyavuz_53 Ihlamur favorim zaten genel de içiyorum onu ama Adaçayı,Ahududu vs... Rahim kaslarını gevşetici özelliği olduğu için ilk aylar tavsiye edilmiyor. 38 Olunca acaba günde 1 fincan içsem etkisi nasıl olur bilmiyorum
Meltemkskn Mehtaponur canım bende kullanmak için aldım ama internette bir kadın doğumdan sonra çok kanaması olmuş kan Şulandırıyormuş kadının rahmini almak zorunda kalmışlar diye okuyunca vazgectim
KbrCry Mehtaponur hocam dogumu yavas yavas baslatmak icin neler yememiz icmemiz gerekiyo diye sordum adacayi ahudu yapragi çayı tarcın suyu tavsiye etti.