BurcuSiratas Asdf 27+2 yim ben de ama sizin gibi daha hiç olmadım. Çok nadir oluyor ağrı o da 10 saniyeyi geçmiyor.
Eebbrruu Herkesin rahim yapısı farkli bu aylarda ağrı falan normal.dye blyorum benim arada bir bacaklrima dgru vuruyor valla. Belim bacaklrm kasıklarım
Asdf Aynen benimde öyle bir haftaya kadar hiçbirşeyim yoktu ama bu aralar farklı ağrılar halsizlikler bişi çıkmasında ağrıya razıyım
Eebbrruu Pimpiriklestim iyice ben. Acaba bsey mi olck oldu mu dye dye bu aya kadar geldi bakalm. Allahım hayırlı doğumlar nasp etsin gerçekten zor vlla 😑
Deletedmom404 Asdf bende 27+3 haftalık hamileyim baş ağrısı şikayeti bnde de yeni başladı bi süre yoktu 🤦♀️ Vajina ağrısı artı karnımın alt kısmında ağrı mı desem acı mı desem ayağa kalkınca başlıyo yada gece yatakta dönerken aynı his...
Asdf Deletedmom404 aynıları bendede var inşallah normalidir kontrolde doktor normal dedi ama insan hep tedirgin
Eebbrruu Bas dönmesi normalmis artık da diğerleri de normal sayılır genelde hangi pozisyonda yatiyorsun
Deletedmom404 Asdf insan aynı günde olan birinin de aynı şeyleri yaşadığını öğrenince biraz rahatlıyo sanki 😊 yinde de herhangi aksi bi durumda doktora söylemekte fayda var bebeğinin cinsiyeti ne canım ismini ne düşünüyosunuz bakim 😍😇
Eebbrruu Bnde 2, 3 haftada bir iki uç damla oluyor geri gdyor doktor normal dedi bi sknti yok Allhima şükürler olsun
Eebbrruu Vajina ağrısı da normal. Benm de alt kismima ağrı grip ckyor alta baskı ypyo o yüzden olabilir.
Asdf Sola yatmaya calısıyorum ama akşamları tv izlerken sırt üstü ayaklarımın altına yastık koyuyorum. Hareketleri nasıl senin benim arada sanki vajinamda cıkıcak gibi oluyo sonra yanlarda oluyo ama cok net hissediyorum artık
Eebbrruu Sırt ustu de yatmamaya calis hep sola yatmaya çalış. Benim artk sol taraf çürüdü. Sol tarafta bebek daha rahat ediyormuş sola yttgim zmnlarda daha çok hareket edyor. Ama hergun çok çok olmuyor gün günü tutmuyor.
Eebbrruu Benim genelde hep sağ tarafimda oluyor hareketler. Aniden sert bi hareket etse vajinaya baya baskı yapıyor çıkacak gbi oluyor aciyor senin dedgin gbi. 28. Haftadan snra daha çok oluyormuş.