Buskprl EcrinveSelim etlik lokman hekimde yapacağım, hamilelik sigortası yaptırdım☺️ Siz nerde yapacaksınız?
AATozarr 58-zbyd Yok Necati hoca normal poliklinikte ama benim bazı durumumdan dolayı sürekli orası da görsün diye kons atar sağolsun
58-zbyd AATozarr anladim tesekkur edrim rabbim butun herkese yardim etsin iyi insanlarla karsilastirsin
Nuraslanklc 😂😂necati bey burda iyice popüler oldu😅 her giden öneriyor böyle yazık adam öğle arasına geç çıkıyor yoğunluktan😬😬
AATozarr Nuraslanklc 3 yıl öncesinden bilirim Necati hocayı keşke diğer doktorlar da öyle bilgili be alakadar olsa da onlara da gitsek en son gittiğim de hocam ALLAH neslinizi çoğaltsın diyorum adam haklı olarak içten Amin diyor resmen 😂 bıkacak yakında o da gebe görmekten 😂 ama hiç öyl birisi değil
Buskprl EcrinveSelim bende şehir hastanesinde cuma günü ayrıntılı ultrasona gireceğim inşAllah. Siz kaç haftalıksınız?
Nuraslanklc AATozarr 😂😂yok yok gerçekten öyle Allah razı olsun yorgunluğu her halinden belli ama ilgiyi elden bırakmıyor sağolsun gerçekten Allahım sayılarını artırsın böyle insanların doktor olmakla değil çünkü insan olunca böyle oluyor 🤭
Mervekr Eminekckgny benim doktorum da necati bey ama nk defa gittiğimde yoktu bende inci haminda muayene oldum oda iyi ilgilendi sagolsun
AATozarr Nuraslanklc Amin Amin ,Evet yaa çoğunlukla perte çıkmış gibi yazık 😂 Ona rağmen ALLAH razı olsun valla geçen bana 10 dakikaya geçkin baktı hareketlerini izleyelim die ALLAHIM güç kuvvet versin onun gibi işini ehliyle yapan bütün doktorlarımıza 🙏