Aslicrn Kızlar selam henüz 36 haftadayım ağrıyla geldm hastaneye ve şok oldum nst de sancı ve 1 cm açıklık çıktı sizce doğum başlarmı ne kadar sürer yatış verdiler çok heyecan yaptım bilgilendirir misiniz
K1996 Aslicrn aynı şekilde bnde bugün gittm nst de sancım çıktı 1 cm acıklık dedi çarşamba günü çantanı al gel dedi bana normal doğumdan cok korkuyorum dua ediyorum acıklık ilerlemesin diye sezeryan diye konustuk doktorla nst ye bida gircem yine sancı olursa doğum olcak
Fatmaaldmr Aslicrn bende seninle aynı haftadayım geçen hafta 1 cm açıklık var dendi ve yatışım yapıldı nst bağlandı sürekli sonrasında serum taktılar bi kaç tane 2 gün sonun da tekrar kontrol ettiğin de açıklık kapanmıştı ve taburcu ettiler şiddetli sancın yoksa doğum başlatmazlar canım
Smyye-25 Benıde bugun doktor baktı bı cm acıklık oldgunu soyledı kahverengımsı akıntım oluyo ara ara bnde bılmyom ne zmn gelır
Smyye-25 Aslicrn 39olcaz yarın bnmde gece agrılarım tutuyo kasık ve bel agrımdan sag sola donemıyorum gece
K1996 Aslicrn aynen bıraktı yarın gidicem işte bende daha çok erken ama 36 hafta bide sancıma bida bakılcak yine öyleyse doğum olcak benim
Yakubumm Aslicrn öle bişe yok cnm yanlış bilgilendirlme bence arkadaşa öle demişler doktor yanlısı yani aciklikta kapanma ihtimali olsa herkes erken doğumlar kapanmasını bekler doktorlar korkma haftan çok ii maşallah bende 2 sene önce 29 haftalık doğum yaptım çok şükür oğlum 2 yaşında
Nuraslanklc Aslicrn hayırlısı olsun çok riskli bi haftada da değilsin ama inşallah 1 hafta daha bekler bebiş🥰