Milan Mom43 7.ayda almıştık biz efsane cuma indirimleri vardı o zaman. Hatta önce trendyoldan 1350 ye almıştık hepsi burada da daha uygun düşünce iade edip onu almıştık baya uğraştık yani😊
Mom43 Milan o zaman 6 ay çok erken değil ☺️ Ben almak istiyorum da işte biraz da erken gibi geliyor kararsızım ☺️ Süreklide zam geldiği için bir an önce almak da mantıklı geliyor
Mom43 Seda_123 aynen o markayı da görmüştüm güzeldi ama bu prava markayı daha çok beğendik rengi falan çok hoşumuza gitti ☺️
Seda_123 Mom43 Travel alma diyenlere bakma canım banada alma dediler alınca da aa ne güzelmiş dediler her travel aynı olmuyor dediğim gibi baby careye bakabilirsin bazı traveller port bebesiyle kapanmıyor çıkarıp kapatmak zorunda kalıyorsun ama baby care öyle değil portbebeyle birlikte kapanıyor
Ayyabey Mom43 Geçen hafta aldım,23.hftada. Bir hafta oluyor, evde sürüyorum tekerlekleri filan çok güzel dönüyor, kendi başıma puseti takıp çıkartıyorum arabayı topluyorum, ağır gelmedi yani bana 🤷🏻♀️
Milan Mom43 biz 4.aydan itibaren araştırmaya başlamıştık aslında alacağımız ürünleri sepete atmıştım günlük fiyat takibi yapıyorduk. Genelde hepsini de indirimde aldık. Ama tek avantaj ürünlerin hepsini önceden netlestjrmistim ben kararsız kalınca olmuyor çünkü. Mağazada gidip incelemiştim genelini. Erken değil ama sırayla almak da mantıklı aynı anda yüklü bir para çıkmıyor elden çünkü. Erkeni geçi çok önemli değil aslında.
Ayyabey Mom43 bence erken değildi kafama takılıyordu hep aradan çıkmış oldu ☺️ Ve evet gerçekten fiyatlar birden artabiliyor 🙍🏻♀️
Zezemeze srfnr ama her travel bir değil sonuçta. Mesela benim alacağım model 25 kg kapasiteli, baya geniş bir model. Çocuk için zor olmaz inşallah. Baston arabalar da çok konforsuz oluyor bence önemli olan bebeğin konforu bizim sürüş kolaylığımızdan ziyade diye düşünüyorum. Tabi herkesin fikri kendine :)
Zezemeze Mom43 maalesef bilmiyorum ama fazla hantal olmamasına dikkat edin travel arabanın en büyük sıkıntısı bu.
Srplarikan Seda_123 kesinlikle bende çok araştırdım en son geçen hafta 700 liraya baby care aldım iyi ki de aldım gayet kullanışlı hafif ve fiyatı uygun
Tazeanne0134 Mom43 casual vista alacaz canım biz ve senin haftalarinda denk geldim ve âşık oldum hâlâ onu almayı düşünüyorum kısmetse sende bi bak istersen
Eymensmom35 Mom43 ben ebebekten aldım travel sistem kendi markası bide 899 a çok begendim allahım kullanmayı nasip Etsin sağlıkla