Cansu-27 [silindi] ben Diyarbakırın yabancısıyım eşimin işinden dolayı burdayız hamile kalınca direk genessis hastanesine gittik ben sezin Vural diye kadın doğum doktoru var çok memnunum çok tatlı ilgili bir doktor tavsiye ederim
DilekD [silindi] Merakımı mazur görün, neden memorial hariç dediniz? Çünkü ben memoriala gidiyorum. O yüzden merak ettim
[silindi] Bahar21 ya ben onu duydum ama cok aşırı kalabalık oluyomuş dogrumu bide dogum ücreti nedir bilgin varmı
Bahar21 [silindi] Evet kalabalık ama randevu alırsan sıkıntı yaşamıyorsun çok bir saatte kadar tek bekliyorsun ve çok iyi ilgileniyor hastalariyla
[silindi] Cansu-27 ya bende onu duydum sanırım ona randevu alıcam ama iyimidir değilmidir bilemedm benim gebeliğim zorlu geçiyo dikişim falan var ilgilimidir acaba bide yogun oluyomu
Mavi_ Cansu-27 ben Diyarbakırlıyım ama iş sebebi ile başka bir sehirdeyiz. 2 ablam Sezin hanıma gitti hamilelik boyunca cidden işinin ehli çok tatlı ilgili bir bayan ben de diyarbakırda olsam ona giderdim. Tavsiye ederim
Pamukgelim Cansu-27 ben de Sezin hanımla devam ediyorum gebeliğime, ama henüz doğum ücretlerini hastaneyle konuşmadık, siz konuştunuz mu ücretler ne acaba, pakette neler var
Cansu-27 [silindi] bence iyi bir doktor kadın doğum genel de kalabalık oluyo ama pek de bekletmiyorlar en fazla 15-20 dk genel de içeri alıyorlar 5 dk falan sonra
Cansu-27 [silindi] benim eşim asker olduğundan 86 muayene veriyoruz ama normalde 125 diye biliyorum sezaryan 1500 normal doğumda 2000 ama yılbaşından sonra fiyatlar değişcek demişlerdi
Bahar21 Hatta doğum yaptigin zaman başhekimle konuşursan indirim bile yapiyormus öyle duydum bir kaç akrabamdan