sare55 sırf haklı çıkmak için Türkiye cumhuriyetinde yaşayıp bu ülkenin yetiştirdiği tıp insanlarına bu denli büyük bir genellemeyle yaklaştığınız için size yazıklar olsun.körü körüne savunmayın hiç kimseyi ve hiç bir olayı.Siz de anne baba olduğunuzda çocuğunuzu okunurken,umarım eğitimin maddi ve manevi ne kadar zor olduğunu öğrenir ,biraz daha saygılı olursunuz yıllarca eğitim almış insanlara.Unutmayın bir doktor eğitiminin hiç bir zaman bitmeyeceğini bile bile bu mesleğe kendisini adar.ailesi bile özellikle kadın doğumcuların geri planda kalıyor,ansızın gelişen doğum,düşük ya da önemsiz evhamlarımız yüzünden.kazandıkları paralarının büyük bir kısmını yeni teknolojiye ve uluslararası konferrans-seminerlere giderek bizler için kendilerine mesleklerinde yeni bilgiler katmak için harcıyorlar.
sizin gibilere eğitim şart ama nereden başlanıp,ne kadar yol kat edilir bunu bilemem.okuduğunuzu nasıl israrla anlamazsınız.Gittiğiniz doktoru yeterli bulup,sevmek zorundasınız demiyor kimse .Başka bir doktora git ama yine de doktora git diyoruz.psikolojisi bozuk doktorda olabilir,eğitiminde yeterli olamayan doktorda olabilir,anlayışsız doktor,özel hayatındaki problemlerden dolayı konsantre olamayan doktor da olabilir.sonuç olarak onlarda insan.Siz bu kadar geniş bir camiada çıkan tek tük çürük elmadan dolayı bu kadar büyük bir genelleme yapamazsınız.Haramdır,günahtır dedikleriniz.Hiç bir doktor sayesinde şifa bulmadın mı bu yaşa kadar,her gittiğin doktoru mu bu kadar irdeliyorsun❗hiç bir tıp indçsanının mı üzerinde hakkı yok sanıyorsun?”ne demek hiç mi haber mi izlemiyorsun.?”sanki her gün haberlerde kötü doktor var.Sizin nüfusumuzun kaç olduğundan haberiniz var mı?ileri seviye Avrupa Ülkelerinde ki kadınların açtığı konuları okuyun,göreceksiniz ki hepsi burada doğum yapmak istiyor,sizin imkanlarınız daha iyi diye.
siz çok bilmişler bu ülkeyi beğenmiyorsunuz aslında ,zihniyetiniz hiçbir şey beğenmemek ve hep olumsuz eleştirmek üzerine kurulu.Bir daha kuracağınız cümlelerde böyle büyük genellemelerde bulunarak yanlış yapmazsınız umarım.
şimdi izliyorum bunu nasıl evirip çevireceksiniz diye.