sare55 hanımefendiciğim ben o an kızgınlıkla mı anlatamadım, yazı dilinden mi anlaşılmıyor bilemedim. Mesele kayısı yiyip yememesinde değil ki, yazdığına bir daha bakın isterseniz. Kabızlık şikayeti ile gittim, ilaç verdi, niye durduk yere kimyasal alayım ki, her diploma alan doktor mu gibi yazımlar var. Doktor tabi ki sıkıntı görünce ilaç verecek, ne yapsın? Bu onu kötü dr mu yapar? Dr ilacı verir, kullanıp kullanmamak hastaya kalmıştır. Ayrıca özellikle nöbetlerde o kadar çok başıma geldi ki, ilaç yazmadım diye üstüme yürüyeni... nasıl yaransak acaba? Bu tür ithamlar artık ağırıma gidiyor, eminim bu akşam o hanımı muayene etmeye çalışan arkadaş ta onun bilgisine güvenmeyip burda sorduğunu görse onun da çok ağırına giderdi. Ayrıca orda da belirttim, artık bu alakasız konularda doktora sağlıkçıya o kadar yükleniliyor ki bu forumda, patladım.
Ayrıca bir yanlış anlaşılmaya da açıklık getirmek isterim, ben kimsenin anneliğini sorgulamadım, haddime de değil, hanımefendi beni doktor olmamak ile yani yalancılıkla suçlamış ( nasıl bir çıkarım olacaksa inanın orayı hiç anlamadım ), ben de onun sahte hesap olduğunu düşündüğümü, hamile bile olmayan biri, belki de erkek kullanıcı ya da sadece ortalığı karıştırmak için giren biri olduğunu düşündüğümü yazmak istedim. Bunu hamile ve kadın olduğunuza inanmıyorum şeklinde ifade ettim. Böyle ithamlar karşısında benim de o kullanıcının sahte hesap olmasından şüphelenmem olasıdır diye düşünüyorum. Konunun onunla alakası olmamasına rağmen, sadece şahsıma yönelik yorumlarda bulunması böyle düşünmeme etkendir.