aysehatunklkgl Ozgelin İnşallah gönlünüze göre olur 🤲🏻 fakat yanlış anlaşıldım, doğum şeklini dert etmiyorum. Derdim sağlığıyla ilgili bir sorun olup olmadığı. Aynı durumu yaşayan var mı derken baş çevresi büyüklüğünü kastetmiştim aslında
EcrinveSelim aysehatunklkgl tatlım hersey Allahdan bizmkide öndr gidyr hemde sıvı birkmesi var bende senin gbi okudm ve tansynum fırladı smdi arada bir yükselyr gidişatına bıraktm Allahn iznyle bişe olmz
Ftszgn aysehatunklkgl cok şükür 31 olduk🙏 Allahima binlerce kez. Hatirladikca hala aglayasim gelio cok zordu
aysehatunklkgl Ftszgn Aman aman hatırlayıp tekrar üzülmeyin, 31’e gelmişsiniz çok şükür sonuna kadar gitmek nasip olsun💐
Ftszgn aysehatunklkgl ayyyy hepimize yaa kimseyi bu yolda koymasin rabbim, isteyen herkese nasip etsin
kayrahazalayaz aysehatunklkgl benimde karın çevresi 3 hafta geri plesanta ile ilgili sıkıntı olabilir dedi doktorum bugün 35 haftalığım perşembe ayrıntılı ultrasona giricem
aysehatunklkgl kayrahazalayaz umarım bir sorun yoktur sağlıkla kucağınıza alın. Son haftalarda bebekler yeterince iri, normal ultrasonlar nasıl net sonuçlar vermiyor çok ilginç. Detaylı ultrason randevularını da yoğunluktan bayağı ileri tarihe veriyorlar inşallah denk getirirm
kayrahazalayaz aysehatunklkgl sizde tekrar ayrıntılı ultrason isteyin aklınızda soru işareti kalmasın
aysehatunklkgl Cansumus 🤔 yani bu işin doktordan doktora değişiyor olması çok enteresan. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın 🙏🏼
Mervee58 aysehatunklkgl bende de war 2 hafta önden gidiyo kafa yapısı benim eşiminde öyle kendi aileminde çatı muayenesi yapacak 36. Haftamda benimde içimde korku var çatı dar olursa sezaryen olur diye ama ne yapalım bebeğimiz sağlıklı olsunda🙏🏻
aysehatunklkgl Mervee58 tabiki... önce sağlık, doğum şeklinden geçtim zaten. Tek dileğim iyi olsun kafası durmadan büyüyecek kocaman olacak gibi geliyor 😞
Cansumus aysehatunklkgl amin ama bu şekilde oldu valla başka hiç bi doktor kafası büyük falan demedi ben hem devlete gem özele gittim sırf onun keyfi için sezeryan olmam zaten çocuğumun ve benim sağlığım daha önemli sonuçta
Babyone aysehatunklkgl canm bebegının kafa gelısımı herseyı normal demek kı hıc bı doktor yalandan sorun varken soylememezlık etmez. Bebegın beyın gelısımı normaldır fakat genetık olarak dıger bebeklerden bı tık fazladır kı normal dogumu zorlastırr bu durum sadece onun dısında sorun yok demektır. İnşaallah saglıkla gelır ❤️