KbraBykacar Bogannesi Heycan yok bakalım hayırlısıyla kucamıza almayı nasıp etsin allah son 30gün insallah 😍😍 bebişler kaç kilo
Yenianne Bogannesi 36+1 heyecan dorukta tabi ki ama daha bi kaç eksiğimiz var onlar tamamlanmadan gelmez inşllah sık sık belim ağrıyorrrrr korkuyorum 😊
cannarz Bogannesi hemde nasıl son 24 gün 😱😱😱 (tabi bizim hesabımız) oğluşum nezaman gelecek bilmiorum ama dehşet heyecanlıyım nası bi doğum bizi beklio bakalım🤲🏻😊
Melikehatice Bogannesi belli degil canım persembe gidicem poposu göğüsümün altndaydi kafada yanda doner mi acaba çatı muaynesindende korkuyorum 🤔🤔
Bogannesi KbraBykacar benim 32 de 2000 civarindaydi yarin bidaha gidicem ne cikicak bilm ama bu ara baya buyudu onu hissediyorum
Gonca0881 cannarz bizim de son 24 gün bugün kontrolüm vardı nts ye bağladı sancı çıktı ara ara yokluyo dedi kilosu da 3249 muş çok güzeldi ya resmen yaklaştık sona 🤗 sende durumlar ne 😊
Gunesimveben Bnmde nisan sonu gelecek kızım annesine ve ananesine cekip acele edip erken gelmezse 😊😊 heyecan stres yorgunluk hersey var valla. Bnm kuzumda 32+1de 2092 kg 42 cm di. Suan 34+1 olduk bakalim haftaya kontrolümüz kac kg olduk acaba 😊
BurcuEsiklii Bogannesicok heyecanlıyım 35.haftamdayim belime arada ağrılar giriyo hadi hayırlısı bakalım haftaya kontrolumuz var bakalım kızımızın keyfi nasil😍
EsraM Bogannesi hemde nasıl son 25 hem heyecan hem korku Doğum nasıl olacak diye Sağlıkla gelsinler inşAllah bebişlerimiz 😊
zynpgk Melikehatice benimde hafif çapraz duruyor bebeğim. Doktor daha fazla dönmesin zaten bu haftada dedi normal olmaması için bir sebep yok dedi. Siz kaç haftadasınız?