Tazeanne0134 BuketTe o belindeki ağrı şiddetlenip kasığına inerse doktoruna koş Meltemkskn geleceği varsa gelir ya napacaz 🤷🏻♀️ akrky napacan canım hepimiz aynıyız bende çok sabırsızlanıyorum Nimet-46 ay napacan canım hepimiz aynı konumdayız
Meltemkskn Tazeanne0134 kızlar bebek hareket edince canım çok yanıyor sanki kasılıyorum normal mi acaba
BuketTe Tazeanne0134 randevum var yarın bi gideyim doktor baksın artık. İlk olunca insan bilemiyor ne oldu, ne olacak.
Tazeanne0134 Meltemkskn kasılmaya bişe diyemem ama benimde bazen oluyor canım emin ol için kesiliyormuşcasına ağrıyor bazen ne oturabiliyorum ne de yatabiliyorum
Denizincani Tazeanne0134 ocak annesiyken 31 aralik aksami 20:20 de geldi oglum aralik annesi oldum saglik olsn 🙃 darisi basiniza 🤩
Tazeanne0134 Denizincani hayırlısı olsun kuzum 1 ocak diye yazdırabiliyorsun diye biliyorum amin hayırla sağlıkla olsun canım sağlığı yerindeyse napacan
Denizincani Tazeanne0134 yok canim yazdiramadk 😔 problem cikarttilar yok ewrakta sahtecilikmis bilmem neymis dedgn gibi saglikli olsun da 👍 Tek nefeste darsi sizlere insallah 🤲
Deletedmom6 Tazeanne0134 Sancılar artık gün içinde çok sık oluyor .Yarın yada carsamba hastaneye gidicem bklm doktor ne diyecek.
Tazeanne0134 Deletedmom6 valla ben bugün nst için gidecektim ama yine sağnak yağış uyarısı yapıldı ve gün boyu yağmur yağdığı için gitmedim aynen benimde oluyor ama önemsemiyorum
Htcmhmt Tazeanne0134 amin cümlemize inşallah😊yok suyum gelmedi. Sadece nişanın gelmiş demişti doktorum.
Burcuuuu01 Bende 36+5 günlüğüm bugün doktora gittim 3100 Gr mis Allah izin verirse ayin 17 sezeryan olacam dua lariniza talibim♥️
Eceoyku Tazeanne0134 ay biz de 38+1iz ama hiç birşey yok devlete gittiğimden çatımın dar mi geniş mi olduğunu da bilmiyorum hala bekliyoruz ne zamana kadar bekleyeceğiz bakalım
Iimran Tazeanne0134 canım insta hesabın varsa yazarmısın 38ler ekleşmek istiyoruzda 😊 istersen tabi haberdar olalım birbirimizden diye
Deletedmom6 Tazeanne0134 Hmm öyle mi bende bekledim belki kontrol için değil doğum için giderim ama tık yok yarın yada çarşamba gidicem
Eymenmert 39+5 ama ne gelen var ne giden bebek kanala yerleşmiş ama bende tık yok carsambaya kontrol o zamna kadar olursa oldu olmazsa suni vericek doktorum hakkimiza hayırlısı deyip beklemek kaldı 🤗