Tazeanne0134 Gelmeyen bebekleri hep beraber bekleyip birbirimize haber verelim önce doğum yapanlar benim gibi 38+3 haftalık olupta sancısı olan nişanı gelen var mı neler yapıyorsunuz nasılsınız sikayetiniz var mı varsa onlar neler
Nuur2001 Tazeanne0134 37 haftalık oluyorum yarın 2 haftadır 3 cm açıklığım var nişanım geldi düzensiz sancılarım var ama kızımın gelmeye niyeti yok 😂
Meltemkskn Tazeanne0134 ne yaptıysam bu bebenin gelmeye niyeti yok biriniz dogurunda yolumuz açılsın 😂😂
[silindi] Tazeanne0134 yarın 38 oluyoruz bizde geçen hafta çatı muayenem vardı 1 cm açıklık var dedi ama daha bişey olmadı nişan su da gelmedi bugün tarçınlı suya başladım bende hayırlısı 😂
Htcmhmt Tazeanne0134 35.haftada erken doğum riskiyle hastanede yattım. O zamandan beri 2cm açıklığım var. Şu an 38+2 oldum.Nişanım geleli 10 günü geçti. Ama bebişin gelmeye niyeti yok gibi. Sancı yok. Kanala da girmiş değil. Sanki "ben gelmek istedim izin vermediniz şimdi de ben gelmiyorum" der gibi..
Tazeanne0134 Nuur2001 ayyy canım valla bende o da yok 😓 geçen hafta bugün gittiğimde başı kanala girmiş heran gelebilir dedi ama daha tık yok geçen hafta bi gün hastanede yattım o gün bugündür tık yok gelen yok giden yok
Seda_yazar 38+2 ortada bişey yok daha ne nişan ne su ağrım şu iki gündür düzensiz hayırlısı olsun inşallah dua edelim birbirimize
Tazeanne0134 Meltemkskn ay evet yaa valla benimkininde gelmeye niyeti yok [silindi] Valla balım senin yine 1 cm açıklığın var benim o da yok kanala girmiş başı dışında 🤭
Nuur2001 Tazeanne0134 ben 4 gün kaldım hastanede gelicek diye gelmedi ama minik yavrum benim ki baş geliş pozisyonda başı kanalda gibi muayene olduğum da hissediyorum 🙈
Tazeanne0134 Htcmhmt ay canim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin suyun gelmedi demi bende oda yok
Htcmhmt Tazeanne0134 amin cümlemize inşallah😊yok suyum gelmedi. Sadece nişanın gelmiş demişti doktorum.
Tazeanne0134 Nuur2001 yok ben sabah 8.30dan akşam 9a kadar geçen hafta bugün gittiğimde başı kanala girmiş heran gelebilir dedi doktorum bakalım ne zaman gelirse
Oguzaysel Tazeanne0134 37+1 bol sancı dışında bir belirti yok 😄 arada tansiyonum yükseliyor sürekli takipteyim 20 ocağa gün verdi doktorum bakalım o zamana bekleyecek mi 😊
BuketTe Tazeanne0134 38+5 dün nişanım geldi. Kasıklarımda ağrı var yürürken zorlanıyorum biraz. Bel ağrısı baya var. Başka da bişey yok 🤷🏻♀️
Tazeanne0134 BuketTe o belindeki ağrı şiddetlenip kasığına inerse doktoruna koş Meltemkskn geleceği varsa gelir ya napacaz 🤷🏻♀️ akrky napacan canım hepimiz aynıyız bende çok sabırsızlanıyorum Nimet-46 ay napacan canım hepimiz aynı konumdayız
Nimet-46 Tazeanne0134 39+4 cnm nişanım geldi açılmam 2 cm ama sancı falan bişey yok bekliyorum gelesi yok oğlumun