Nuur2001 Hatice1017 bende çarşamba gidicem doktoruma bakalım o neler dicek 😊 bizim kızlar baya bi nazlı çıktı
Hatice1017 Nuur2001 Aynen cnm yaa biz daha erkenn beklerken masallah 40 i bulduk☺️Hayırla saglikla gelsinler inşallah🤲🏻😊
Tazeanne0134 Gunes1995 kuzum son haftalarda suda azalma olabiliyormuş bebek iyice büyüdüğü için bi sıkıntı olsa seni hemen sezeryana alırdı korkma sakin ol sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Tazeanne0134 Hiranur yalancı sancılar canım banada oluyor o gaz sancısı gibi bişe değişik Deletedmom6 ya normal de tek bi yere gitmeme bişe demez ama hamile kaldım kalalı böyle tek bi yere göndermez bişe olur diye Istanbul'dayken heryere beraber giderdik ama Adana'ya gelince annemden babamdan başkası ile bi yere gitmemi istemiyor haklı olarak Eceoyku aaaa çok ilginç benimki 38.haftamda yapacaktı ama 36+6 da sancı ile hastaneye gidince açılma var mı diye bakmak zorunda kaldı Denizincani ay normalde öyle yılın sonunda doğanlara o hakkı veriyorlarmış ama ilginç yani yok canım zaten insanin tek istediği sağlıkla evladına kavuşması zaten napacan işte amin inşallah canım Gamzebasyigit ay canım benim nst de bile sancı çıkmıyor benimde dönerken falan ağrılarım çok oluyor ama mide yanmam vs yok şükür rabbim yardımcın olsun Aselim19 bende de öyle canım bende 12den sonra 38+4 olduk arada bi kasıklarıma sancı oluyor oda hemen geçiyor
Eceoyku Tazeanne0134 valla kuzum benim bi kere çok sancim oldu hastaneye gittim.nst de çıkmayınca bakmadılar sancin yok dediler
Tazeanne0134 Gunes1995 ultrasonda da görünüyor ya suyu olup olmadığı ondandır o inşallah bise olmaz korkma
Marvi 38+5 iz bizde🥰çatı kemiklerim agrıyor benim.gece yatarken sağa sola dönmek çok zor oluyor.bekliyoruz bakalım haftamızı dolduracak mıyız? Heyecanlı çok🙈 🙏🏻💕
cansuaydin Tazeanne0134 hiçbiri mi gelmez yahu😅 39+1.. bugün muayene olduk kanala da girmiş minnos, şancı açılma filan 0. Bakalim beklemedeyiz🤷♀️
Tazeanne0134 cansuaydin gelmiyorlar işte demek ki vakti saati var onu bekliyor hepsi bide peş peşe doğuruyormuşuz 1er gün ara ile ya da aynı günlerde ne gülerim ama 🤭😂
Hanmet Bende 37+4 deyim.. Henüz ne ağrı var nede nişan.. Sabırsızlıkla ve yoğun bel ağrısı ile bekliyoruz 😔