Seymaensar 33+5 hanımlar yavastan adet olacakmışım gibi sancılar oluyo birde acayip darlanıyorum kalbim sıkısır gibl sızde de oluyomu
Ezgice Seymaensar 33+0 benimde bu hafta iki üç defa adet ağrısı gibi ağrı girdi ve çarpıntı nefes darlığından uyuyamıyorum ama artık olurmuş bu haftalarda
edward Seymaensar 33+1 bende çarpıntı kan ilacı içince azalıyor bazen nefes alamıyorum onu da anlamış değilim. Arada karnım ağrıyor bazen sancı gibi bazen üşütmüşüm gibi 🧐 bu hafta çatı ağrım daha çok oluyor kontrole 2 hafta var 😕
Kivancburak Ben 36 haftaya girdim. Şimdiye kadae daha öyle bi agrım olmadi. Daralıyorum çok sadece şişiyormuşum gibi. Geceleri yatarken cati ağrım oluyor.
DilekD 33.haftamdayım. Çarpıntı yok ama 3 gündür geceleri uyuyamıyorum. Yatakta dönmek çok zor. Bi de karnım yatakta bana çok ağır geliyor 😥
snil 33+3 bir iki haftadır adet ağrısı gibi incecik sızılar oluyor, ara ara karnım sertleşiyor. Bıdık kaburgalarıma dayandı artık bazen acıyor😂 Ciddi nefes darlığı var
fmaside Astım bronşit var nefes darlığı hat safhada 😢 birbirimize dua edelim. Şu lanet balgamlar bi gitmedi çok yordu beni çok..
Baloglum93 Benim o sancılar geldiğinde pozisyon değiştiriyorum geçiyo yatıyosam ayağa kalkıyorum ayaktaysam oturuyorum
Anyaangie 32.haftadayım çarpıntım oluyor doktoruma soyledım kardıyolojıye gonderdı gıttım kalp fılmı fln cektıler bı sey cıkmadı ,kalp daha fazla kan pompalamaya calısıyor o yuzden dedı kalp doktoru
DilekD Ben 32 bitince gittim. Git bir daha 36nın sonunda gel dedi. Doktordan doktora değişiyor bence. Bi de sıkıntıların varsa erken çağırıyor bence.