Syst33 Merhaba kızlar yatısım yapıldi fitil koydular hamilelerim duası kabul olur çabuk ve kolay olması için dua eder misiniz hepinizden Allah razı olsun
Cigdemanne_01 Syst33 Allah sağlıkla bir avazda kucağına almayı nasip etsin canım Allah yardımcın olsun 🙏🙏
Syst33 BeybininAnasi Deletedmom6 Emineyavuz_53 Cigdemanne_01 @Semooshh @Deletedmom0096 Sccr37 @Glsacar32 Arkadaşlar maalesef 15 saat sonunda açılmam 2 cm oldu ama ağrım çok olduğu için dayanamadim sezeryan istedim
Syst33 Deletedmom6 evet sancı gelmedi fitil kotalı 5 saat oldu açılma olması gerekiyor ama olmadı suni sancı ile yarın deneyelim diyorr ama kabul etmem sanırım 0 açıklıkla suni saçma geliyor fitille biraz açılma olsaydı en azinsan yine kabul ederdim
Semooshh Syst33 sancı açılmayı ilerletiyo ama dediğiniz gibi doktorunuzla iyice konuşun 0açıklıkla suni vericrkse ve sonunun sezeryana bitme ihtimali varsa kendini hiç, zorlama hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻
Deletedmom6 Syst33 Aynen suni şancı ile ztn açılma olması çok zor saatlerce boşuna o sancıyı çekeceksin. Ee ne yapıcaksın peki ?