kızlar ilk haftalar güllük, gülistanlık mide bulantısı yok .
hafta 6+5 i gördüm dehşet başladı şuan 7 olduk. kızlar çözümü olan varmı geçer mi ?
mide bulantılarınız ne zaman başladı, buna çözümü olan koşsun!
beyzaD benim 15. Haftama kadar sürdü 4. Aya girdigim de rahatladım 3 ay boyunca ağzıma yemek adına bişey sürmedim sadece ayran tuzlu kraker ve tuzlu salata onlarla ayakta duruyordum tuzlu şeyler denemeni tavsiye ederim
bende iste hep tuzlu yemek istiyorum ama hu ara oda kesmiyor
insallah gecer 2 ay 1 hafta kaldi sanırım 😂😂😂
bazen dayanamiyorum resmen sonra geciyor iyi gibiyim yemek yapicam bütün kokulari keskin aldığım için giremiyorum
beyzaD ben aç karnımla metpamid kullanıyorum birde hiç aç kalmamanz gerekiyo yani acıkmadan hemen bişeyler atıştırırsanız çok fazla yağlı tuzlu olmayan. kraker gibi. tutar sizi
beyzaD prilam dr. 5.haftamda başladı 15te bitti. Prilam dr ile yaşadım o süreçte rahatlığı
beyzaD 8 hafta ile bailadi kardeşim doktoruna daniş Zofer 4 mg al . Rahatlaticak seni en azindan su içip birşeyler yiyebilirsin
carsamba gunu kontrolüm var doktora soylicem
valla bazi insanlarin bazi acilara dirayeti az olur benimde mide bulantısı ince noktam yoksa yazmam belki bilen olur çoğu sey tecrübe olmuş buradaki anne ve anne adaylarina bilgilenmek istedim . yoksa bende biliyorum 2 gün olduğunu ama bunu o 15.16 haftalara kadar az seviyelerde indirgemek.