Minnakanne Basak24 gereksiz pahalı kendi elin yatkınsa cok hevesliysen yapabilirsin ben kendim yaptım bırebır aynısını ve cok uyguna maloluyormus onu anladım 🤗
SedaKANCAR Basak24 canım ben almaktan ziyade anneme yaptırdım hem daha ucuza geldi hemde istediğim ölçülerde yaptı annem sadece ev için de değil tatilde piknikte vs kullanışlı dediler bakalım kullanınca anlicaz 😊
Burcinsahin3 Basak24 biz cok gezen bi aile olduğumuz için bende almayı düşünüyorum her gittiğim yerde bebeğime yer aramak yerine hoop onda uyuturum e bide yazın tatilde de lazım olacak
Basak24 Handeaslan616139 yatak odama sepet beşik alıcam ama hani oturma odasında falan uyurken koltugun üstüne yatırmak için alsammı diye düşünüyorum
Sedafirat Bende almayı düşünüyorum çünkü doğumum yaza gelecek balkonda filan yatmaya iyi olur ayrıca kaynanamgilde filan olunca iyi olur orda ne beşik ne de bebeğimi yatıracak yer var annem de benden önce beşik aldı bebeğim için gittiğimde yatırmak için
Annee6 Anne yani bebek reflu yatagi var sevibebenin ben onu almayi dusunuyorum hem daha saglikli hemde goruntu olarak benziyor. Aklinizda bulunsun ☺☺
Handeaslan616139 Basak24 markasına bağlı canım valla benım aldığım puset Pierre cardin yatar vaziyetteydi canım ve oğlum çok rahat duruyordu
Haticeyildiz Ben oturma odasinda yatirmak icin puset aldim bide hediye olarak salincak geldi ondanda alabilirsiniz gayet kullanisli 2 yasina kadar yatiyo ve katlanabilir her yere tasiniyo
Basak24 Haticeyildiz ev tipi ana kucagı almak istiyorum oda çok rahat hem kendi sallıyor hemde kolik bebekler için harika