• 8. Haftada kanama

Progestan vermedımı kahverengi akıntı dedıgın lekemı akıntı mı

Erdiği iğne yüksek dozda progesyeron koyu renkli kanama demek durmuş kanama demek inşallah bir sıkıntı olmaz ama beklemekten başka çaren Yok canım

Minnosunannesi merhabalar. Sakın korkmayın, stres yapmayın. Ben çift rahimim. Hamileliğimi öğrendiğimden beri sürekli kanamam oldu. Kahverengi leke iyiye işarettir yeni bir kanama yok, içerde biten kanamanın artıkları geliyor demektir. Siz pembe/kırmızı kanamadan korkun. Lekeler 15 gün kadar devam edebilir sıkıntı yok merak etmeyin.

merveakbaba92 benim ilk kanamam pembe ve kırmızıydı iğneyi vurduktan sonra kahverengi oldu bu yüzden tekrarlayacak diye endişeliyim . Allah be derse o olacak tabiki ama ortak sorunlar yaşamış insanlarla dertleşmek iyi hissettiriyor 🙏🏻

Minnosunannesi canı. Rabbim ne demişse o ben hiç ağrı hissetmeden banyodan çıkınca bildiğin kan boşaldı resmen ve ben bebeğimi kaybettim dedim hastaneye yatırıldım ve ardından ani boşalan parçalı ikinci kanama Dr lar ümitsizdi ama tüp bebek die bene birşey demediler ve şimdi 13 haftalığım hatta bununla kalmadı benim yaramaz ne yesem kusuyorum su bile içemiyorum 5 kilo verdim kahve rengi hiç korkulacak birşey değil birşey alırken çok uzanma kendini çok yorma önemli olanlar bunalr

Merhaba tüp bebekle hamile kaldım5.haftamdayım crimine jel kullanıyorum 2gündür kahverengi olarak jel geri geliyor.bugunde kırmızı leke gördüm çok minikti.daha önce 2 düşük yaptım 7.haftada kanamalı olarak çok tedirginim tavsiyenize ihtiyacım var. Teşekkürler

Banu yaaa. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Kanama hala devam ediyormu peki

• Banu bunu yanıtladı.
          • Banu bunu beğendi.

Minnosunannesi Amin hepimizin canım kanamam 7. Haftada durdu kalp atımı duyulunca beni taburcu ettiler evde yatacaksın denildi şimdi 13 haftalık hatta bende ne olduğu anlaşılmayan bir parça da düştü sonucu bekliyoruz hala korkma rabbim ol derse herşey olur içini ferah tut canım

Banu iğne mi vurdular kanama kendiliğinden mi kesildi ? He bide alttan muayene kanama olunca hemen öyle bakmak istiyolar bende nefret ediyorum baktırmadım doktor riskleri kabul ettin o zaman dedi. Gerçi kanama alanı ultrasonlada görüldü

• Banu bunu yanıtladı.

Benim ilk hamileliğim kahverenkli lekeler sonra kırmızı kan sonrada parça derken bebişimi kaybettim ama kendımi sorumlu tuttum doktor arabaya kesınlıkle bınme dedı kanamam kesıldı dedım ben de arabaya bındım ve düşük yaşadım yanı demem o ki kanama bişey yapmaz ama dıkkat etmekte fayda var valla herşey kader kısmet kısmetın de yoksa istersen bantla karnına yapıştır yine gider sadece dua ve dublen çözüm bu 🙏🙏🙏

Minnosunannesi bana hiç alttan bakmadılar kanamam çoktu diye belki de evet iğne vuruldum ayrıca progesteron tablet kullandım günlük sabah akşam sonra çok şükür durdu emin oldular bebeğin kalp atımına ve öyle taburcu ettiler tüp bebek diye çok sık usg bile yapmak istemediler.

Sibel aynen öyle canım benim bebeğim mucize bebek gibi gördü doktorlarım kesem yamulmuştu ve moralimi bozmak istemediler rabbim ol desi ve oldu şuan 13 haftalık rabbim herkese evladını bağışlasın