Deletedmom6 JEJjzkdkd67272 Maaalesef canım yok bir kaç gün daha gecikmen okursa tekrar test yaparsın. Rabbim kısa zamanda nasip.etsin inşalalh.
Nurcan126 JEJjzkdkd67272 benimde adet 2 gün öncesi ince çizgiydi arkm a attm aha yokmuş die dedi gördüm var bn kıpkırmızı 2 çizgi olmadı yk die süşünüp çöpe atacakdım meğer varmış kan testi tabi en önemlisi
Ayten-1990 Benimde 2.çizgi silikti 3haftalık gebeydim kan tahlili yaptırdım. seninde öyle gibi kan tahlilinde hemen çıkar
Ayten-1990 JEJjzkdkd67272 yeni kürtaj oldunsa beta değerleri geç düser 1ay sonra ancak ama dr.unu dinlemeliydin
JEJjzkdkd67272 Ayten-1990 canm zaten zor oluyor benım çocuğum riske atmak ıstemedım doktora da sorduğumda sorun degıl rahım hazırsa zaten cocuk olur hazır degılse döllenme olmaz dedi ondan görüş aldım yani🙏🏻 Zaten hamılelık olmadı gibi adet olmayı beklıuorum
EbruIrmakAhmet JEJjzkdkd67272 canım çok silik bi çizgi görüyorum ben vardır İnşallah hakkında hayırlısı olsun
bebisvarmi JEJjzkdkd67272 Rabbim tez zamanda isteyen bütün anne adaylarına bebis nasip etsin, hayırlısı olsun canm 🙏