Islim123 JEJjzkdkd67272 maalesef canım yok gibi duruyor biraz daha bekleyip adet olmazsan tekrar yenile Rabbim gönlüne göre versin
Deletedmom6 JEJjzkdkd67272 Sanki ben azcık birşey gördüm gibi daha ışıklı net bir yerde bir daha çekip foroğraf yükler misin cnm
Asrinayaz JEJjzkdkd67272 cnm sanki çok silik var gibimi bana mı öyle gelyor tekrar bi foto yüklermisin
GamzeveMinik JEJjzkdkd67272 canım bende göremedim ama üzülme yeniden dene bazen yanlış çıkıyor testler , sen bi kaç gün sonra bidaha dene Allah tez zamanda nasip etsin tekrar canım dün posta görmüştüm inşallah olur ❤️❤️❤️🙏🏻
JEJjzkdkd67272 Islim123 amin canım ınsalllah hayırlısı olsun 🙏🏻Kan da verdım bugun bakalım yarın çıkacak
Brvn__ Deletedmom6 bende sanki minacik gördüm gibi rabbim isteyen herkesin kucağıni boş birkmasin olanarinda bağislasin
Momof2child Bence bide 3gun sora yapp Bende adete 4gun kala negatifdi 2gun gecnce gozle gorunmeyecek silik cikmsdi
JEJjzkdkd67272 Yani baktığımda göremiyorum zaten gözüm birazda bozuk benım ama aynı gün kanda verdım zaten B12 ıcın gitmiştim sağlık ocağına
Deletedmom6 JEJjzkdkd67272 Maaalesef canım yok bir kaç gün daha gecikmen okursa tekrar test yaparsın. Rabbim kısa zamanda nasip.etsin inşalalh.
JEJjzkdkd67272 GamzeveMinik ınsallah canım amin cokkk Kan da verdım öylesine zaten B12 testi ıcın gitmiştim sağlık ocağına 😔🤲🏻 Hayırlısı olsjn yeterkı saglıklı olsjn da çünkü aynı seyı yasamak ıstemıyorum ben rabbım korusun
JEJjzkdkd67272 Kızlar aslında geçen ay kürtaj oldum doktor 2 ay dinlen dedi ama ben zor bebek sahıbı oldugum ıcın hıc korunmadım zaten 20 gün ılıskı olmadı sonrasında sadece 1 kere oldu göğüsüm ağrıyınca yapim dedim 😔
Ecelif JEJjzkdkd67272 canım bazen kürtajdan sonra değerler hemen düşmüyor Allah gönlüne göre versin inşallah vardır hamilelik
Ayten-1990 JEJjzkdkd67272 yeni kürtaj oldunsa beta değerleri geç düser 1ay sonra ancak ama dr.unu dinlemeliydin