Gulmartin edamutlukinali ben duosvit kullanıyorum hamileliğimin başında 65-70 ten alıyordum en son 85 ten aldım 🙄
masalsii Gulmartin bende duosvit kullanıyorum ama agzıma balık tadı cok geliyor bu aralar sinirimi bozuyor 🙄
eglhnztrk Muneweralp Darkgod Minikmucizem_ perşembe günü bitti imom kutusu , sorduğum her eczane depolarda yok bulamazsınız dedi. Bugün babam bir eczanenin elinde varmış öyle buldu. Allahtan son 20 günüm😬
bilaloguzunannesi edamutlukinali sidefer gb hap kullanıyorum 79 tl biraz kokuyor ama bütün vitaminleri barındırıyor alıştım içiyorum
Zehramomm edamutlukinali almadım çok kilo aldırıyormuş ve sürekli hap içmek istemiyorum balık yiyorum haftada 1-2 kere
Bbsraa Poncikveannesi ben hamileliği öğrendiğimden beri kullanıyorum hem folik hem balık yağı içerdiği için. Balık yiyorsan kullanma dedi bana doktorum yiyorum ama her hafta değil yani o yüzden devam ediyorum
Poncikveannesi Bbsraa benim doktor hiç sormadı bu ayki muaynede ben sorayım o zaman,teşekkür ederim 💕
Mervazz edamutlukinali ben vinelac ile imom kullaniyorum birde ferro sanol iki paket 200 tl veriyorum
Sesem Poncik77 çok kullandım onu baktım olacak gibi değil yani okudum hepsinin olayı aynı ocean mommye geçtim.