Tazeanne0134 Deletedmom6 canım gün gün artar inşallah onun zaten midesi minicik doyar sarılığı yoksa 2 saate 1 emzir canım
Deletedmom6 Tazeanne0134 Aynen inşallah o uyuyuncada biberona sağıyorum hem emzirip hem de biberondan veriyorum ki doysun sarılık olmasın. Ama çok fazla uyuyor acaba karnını çok mu doyuruyorum🤔
Tazeanne0134 Deletedmom6 kız normal bebek o uyuyacak zaten ama biberona alıştırma alışırsa seni emmez bu sefer
Deletedmom6 Tazeanne0134 Biberon vermiyorum sadece sağıyorum sütümü almazsa doymazsa birde onu veriyorum
Deletedmom6 Tazeanne0134 Yok biberona alistirmiyorum bir göğsümü tutuyor diğerini hiç tutmuyor ya ne yaptıysam
Tazeanne0134 Deletedmom6 şut saklama poşetleri var canım derin dondurucuda 6 ay saklama şansın var ama dolaba koyarken tarihini yaz mutlaka onuda ramazanda vs verirsin ama emmeye başlamış madem yavaş yavaş daha iyi hale gelecek canım inşallah
Tazeanne0134 Deletedmom6 sağarsan hem sütün artar hem de biberonla vermediğim için saklarsın diye dedim canım
Tazeanne0134 Deletedmom6 ay olur inşallah canım ama bol bol su içmeyi unutma kuru fasulye nohut vs yerken bol kimyonlu ye
Tazeanne0134 Deletedmom6 su içmen daha önemli kuzum hele ki emzirme esnasında mutlaka iç yanında 1 litrelik 1,5 litrelik şu şişeleri var ondan taşı gözünün önünde olursa unutmazsın emzirirken su içmen süt üretimini artırır