Deletedmom6 Meltemkskn Doğurursun insalah ya . Bazen ben keşke karnımda biraz daha kalsaydı diyorum😣 Lohusalık psikolojisi ztn kötü 😏
Tazeanne0134 Merve2108 amin canım inşallah ne zaman doğumun bu arada ismindeki 2108 düğün tarihin mı?
Deletedmom6 Tazeanne0134 Idare şimdilik bebeğim emmiyor sütüm yok onun dışında gayet iyi bebeğim uysal uyuyor hep
Tazeanne0134 Merve2108 oooo baya varmış senin rabbim yardımcın olsun inşallah bebeğim benim düğün tarihime yakın ondan sordum 🤭
Tazeanne0134 Deletedmom6 bol bol su iç canım senin şuanda aynı hamilelikte olduğu gibi suya ihtiyacın var o süt yapar öyle bal pekmez vs değil unutma bol bol su iç
Tazeanne0134 Deletedmom6 su içmeyi ihmal etme canım tüm doktorlar hemşireler hepsi diyor bide Allah korusun sarılık falan olur süt sağma makinesi al almadıysan önce sağ sağ sonra gelir hemen inşallah göğüsüne masaj yap
Deletedmom6 Tazeanne0134 Hepsinide yaptım ama emdirmeye çalışıyorum sadece hem süt gelsin hem alışsın diyr
Fatma24 Deletedmom6 az önce benim eşimde dedi gel seni yarın götürelim die nie 40 haftam dolmuş bişi olurmuş🤦♀️😁benden çok hevesli şuan geçen haftalar ben doğurmak istiyordum şimdi o doğurim die uğraşıyor
Tazeanne0134 Deletedmom6 en iyisi canım inşallah sütun de gelir rahat rahat emzirirsin sağlıkla büyür
Tazeanne0134 Deletedmom6 canım gün gün artar inşallah onun zaten midesi minicik doyar sarılığı yoksa 2 saate 1 emzir canım