Hzr_7714 Cansunisa Allah sifanizi versin yardimciniz olsun. Evladinizla saglikla cikin hastaneden insaallah 🙁❤
melolevo Bir tanıdığımın bebeği aynı şekilde 27. Haftada küveze alındı. Yaklaşık 5 ay küvezde kaldı. Zor bir süreç yaşadı. Ancak şimdi kendisi de iyi. Rabbim sağlık versin.. sen ve senin durumunda olan herkese şifa versin 🤲🏻
Fikret_kayra Cansunisa Ayetel Kürsi okudum Allah'ım şifa versin ikinizede çok geçmiş olsun ins kurtulursunuz bir an önce ..
Fatmanur3232 Cansunisa acil şifalarınızı dilerim rabbimden sağ sağlim ikinizde çıkarsınız inşallah hastaneden herşey güzel rabbimden canım dua et sürekli inşallah duamdasın 🌹🌹🌹
Nrslbkc @Cansunisa çok geşmiş olsun canım Allah yavrunu sana bağışlasın🤲🏻 Şafi ismiyle şifa versin inşallah🤲🏻 Sen güçlü ol ki o sana tutunsun dualarım sizinle🤲🏻
busepp Cansunisa Rabbim acil şifalar versin bebeğinde sende insallah tez zamanda sağlığınıza kavusursunuz
Erenimo Cansunisa Rabbım sifa versin canım sana ve bebeğine. Tez zamanda birbirinize kavuşursunuz ins.
2202020 Cansunisa Rabbim şifa versin inş sağlıkla çıkın o hastaneden 🤲 banada çarşamba bebeğim kansız kalmış karnımdan kan verecekler nasıl bi işlem bilmiyorum sizinkide karından mı yapıldı ağrısı acısı oluyormu acaba
Cansunisa Rabbim hepinizden tek tek razı olsun ALLAH kimin ne sıkıntısı varsa yardım etsin inş çok sağolun. Allah m kimseyi darda koymasın inşlallah.
Sevincakarsu Cansunisa Rabb'im sana ve bebeğine acil şifa versin canım yakın zamanda evladına kavuşursun insallh 🙏🏼🙏🏼🙏🏼